Tema mjeseca

Imunitet štiti vaše tijelo – OSNAŽITE GA*

Kašalj je jedan od simptoma respiratornih oboljenja koji je recentna pandemija vratila u fokus. Intenzivan kašalj u velikoj mjeri iscrpljuje organizam i stoga veliku pažnju treba posvetiti imunitetu kao prvoj liniji obrane.

M.E.V. Feller® Broncho C na inovativan način usklađuje djelovanje dva snažna sastojka – N-acetilcistein koji odlikuje izravni i neizravni antioksidativni učinak, a samim time i zaštita stanica od oksidativnog stresa, i svima dobro znani vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. M.E.V. Feller® Broncho C u preporučenoj dnevnoj dozi (1 šumeća tableta) sadrži 600 mg N-acetilcisteina i 200 mg vitamina C. N-acetilcistein primjenjuje se kod različitih zdravstvenih stanja poput kroničnog bronhitisa, astme i KOPB-a, a svoju ulogu ima i u liječenju COVID pacijenata. M.E.V. Feller® Broncho C proizveden je QZORB tehnologijom, švicarskom tehnologijom brze apsorpcije koja pruža brzi početak djelovanja i veću stopu apsorpcije za postizanje bolje bioraspoloživosti. Formulacija je nježna za probavni trakt s izvrsnim gaziranim okusom limuna za bolji odgovor pacijenata. QZORB tehnologija nudi stabilnu formulaciju i potpuno otapanje u samo nekoliko minuta bez ostavljanja taloga.

Od svih vitamina, moglo bi se reći da je vitamin D poseban. Zašto? Zato što ga je naše tijelo, za razliku od ostalih vitamina, sposobno sintetizirati samo i to uz pomoći Sunčevih zraka. Kada je riječ o njegovoj važnosti za naš organizam, vitamin D je mikronutrijent uz pomoć kojeg gradimo zdravo i funkcionalno tijelo. On doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcije mišića te održavanju normalnih kostiju i zubi. Užurbani način života modernog čovjeka u kombinaciji sa zapadnjačkom prehranom rezultirao je smanjenim unosom vitamina D. Povrh toga, odabir odjeće i smanjena izloženost suncu, naročito tijekom hladnijih mjeseci, dodatno umanjuje prisutnost vitamina D u našim tijelima. Njegov deficit uočen je diljem svijeta, a najniže vrijednosti bilježe se tijekom zimskih mjeseci kada je i izloženost suncu minimalna. Upravo je zato dobro nadopunjavati našu prehranu M.E.V. Feller® Vitaminom D 1000 IU koji sadrži 500 % preporučenog dnevnog unosa za odrasle.

UZ DOBAR IMUNITET LAKŠE SE DIŠE!

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

M.E.V. FELLER BRONCHO C ŠUMEĆE TBL A10 01.-30.11. | -15 %

M.E.V. FELLER VITAMIN D 1000 IU CAPS A60 01.-30.11. | -15 %

Sudjelujte u nagradnom darivanju!

IZVOR: https://mevfeller.com/hr/