Akcije

Vichy Vas daruje popustom od -20% na cjelokupni asortiman, realizirajte ga 20.07.-21.07. u svim našim ljekarnama.

Francusko-korejskim kozmetička sinergija, novo u našim ljekarnama. Vraća ravnotežu kože neuravnoteženom dnevnim agresijama kako bi pronašla prirodni sklad. Različiti tretmani i proizvodi marke su 93% sastojaka prirodnog podrijetla i sadrže 0% parabena, fenoksietanola, silikona, mineralnog ulja i sastojaka životinjskog podrijetla. Lumifenoli su povezani sa snagom ljekovitog bilja, te su prepoznati po svojim drevnim blagodatima. JOWAE laboratorij je stoga odabrao referentnu sredinu za odgovor na svaki problem kože.

Francuski brand Filorga stručnjak je za anti-age kozmetiku. Njegova povijest seže do dalekih 70-ih godina prošloga stoljeća kada je dr. Tordjman pokrenuo istraživanje o problematici starenja kože. Brand je patentirao tehnologiju NCTF® – jedinstveno rješenje koje ovaj proces usporava, a već postojeće nepravilnosti korigira.

Iskoristite odlične popuste na FILORGA proizvode u našoj ljekarni u Zaboku, 10.07. popust iznosi -30% dok 07.-09.07.2020. proizvodi će biti povoljniji -20%

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Iskoristite odlične popuste na Uriage liniju proizvoda,10.07. popust iznosi -30% dok 07.-09.07.2020. proizvodi će biti povoljniji -20%

dječji dani

Tommee Tippee proizvode, Salvit vitamine, Trudi u Ljekarnama Švaljek od 06.07.-09.07.2020. nabavite po 15% do 20% povoljnijim cijenama!

Vjerujemo da ste već upoznati sa Salvit asortimanom za vaše najmanje! Popust od -20% na kupnju u srpnju, iskoristite ju!!

Salvit-samo najbolje za Vaše dijete!

Vjerujemo da ste već svi upoznati s Avene kozetikom. Svi Eau Thermale Avène proizvodi rezultat su dugogodišnjih istraživanja. Avène termalna izvorska voda nastaje u jedinstvenom prirodnom okruženju i ulijeva čistoću, kvalitetu i dermatološku učinkovitost u naše proizvode, razvijene za potrebe svih tipova osjetljive kože.Avene Sun proizvodi osiguraju osjetljivoj koži zaštitu od sunca i istovremeno smanjuju negativan utjecaj na okoliš.

Tijekom srpnja pronađite ih u našim ljekarnama po 30% povoljnijim cijenama.