Akcije

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Iskoristite odlične popuste na Uriage liniju proizvoda,18.09. popust iznosi -30% dok 19.-21.09.2019. proizvodi će biti povoljniji -20%

Bioderma proizvodi svrstavaju se u skupinu dermokozmetike, a sadrže prirodne sastojke i komponente izolirane iz ekstrakata ljekovitog bilja, čija je učinkovitost klinički dokazana. Proizvodi Bioderma nude rješenja za njegu i zaštitu kože kod različitih dermatoloških problema poput preosjetljivosti kože i vlasišta, akne, eritro-kuperoze, rozaceje, atopijskog i seborojičkog dermatitsa, psorijaze te za zaštitu od UV zračenja u sučajevima hiperpigmentacije, lupusa, polimorfnih svjetlosnih erupcija…

Od 16. do 22. 09. 2019. godine sve Bioderma linije proizvoda, osim poklon paketa, u Ljekarnama Švaljek nabavite po 20% povoljnijim cijenama.

Vichy Vas daruje popustom od -20% na cjelokupni asortiman, realizirajte ga 16.09.-17.09. u svim našim ljekarnama.

Tommee Tippee proizvode, Salvit vitamine, Trudi, HIPP u Ljekarnama Švaljek od 04.09.-07.09.2019. nabavite po 15 do 20% povoljnijim cijenama!

Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe koji djeci osiguravaju unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način. Ono što razlikuje Salvit proizvode od niza drugih na tržištu su odličan okus, te za djecu praktični i najprihvatljiviji oblici primjene. Popust od -20% na kupnju , iskoristite ju!!

Salvit-samo najbolje za Vaše dijete!

Prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama treba svakako izbjegavati zbog niza štetnih posljedica i nepopravljivih oštećenja na koži. Dugotrajno izlaganje UV zrakama potiče prijevremeno starenje kože. Razumnim izlaganjem suncu zaštitit ćete svoju kožu od neženjenih posljedica i prijevremenog pojavljivanja bora. Linija proizvoda za zaštitu od sunca Avène Sun objedinjuje djelotvornost, visoku podnošljivost proizvoda te štiti kožu cijele obitelji od štetnog djelovanja sunca, stoga od 01.08.-31.08. iskoristite popust na sve Avene Sun proizvode -20%.

Predstavljamo Vam asortiman visokoklavitetnih AMD uložaka za našu stariju populaciju, a i za sve kojima su potrebni!

Od 22.07.-28.07.2019. AMD uloške potražite u Ljekarnama Švaljek po -20% povoljnijoj cijeni!

Francusko-korejskim kozmetička sinergija, novo u našim ljekarnama. Vraća ravnotežu kože neuravnoteženom dnevnim agresijama kako bi pronašla prirodni sklad. Različiti tretmani i proizvodi marke su 93% sastojaka prirodnog podrijetla i sadrže 0% parabena, fenoksietanola, silikona, mineralnog ulja i sastojaka životinjskog podrijetla. Lumifenoli su povezani sa snagom ljekovitog bilja, te su prepoznati po svojim drevnim blagodatima. JOWAE laboratorij je stoga odabrao referentnu sredinu za odgovor na svaki problem kože.