Akcije

Dermokozmetika za osjetljivu, reaktivnu, senzibiliziranu, netolerantnu, alergičnu, upaljenu, iritiranu, suhu, masnu ili dehidriranu kožu.

Ovisno o potrebi Vaše kože, od 28.01.-29.01., pronađite odgovarajući Ivatherm proizvod 20% povoljnije!

Za bolji život osjetljive kože, 22.01. dođite i ostvarite popust 20% na La Roche-Posay proizvode!

Vichy vulkanska voda glavni je aktivni sastojak Vichy proizvoda za njegu kože. 21.01. otkrijte izvor njene moći 20% povoljnije. Za jaču kožu-VICHY!

Eucerin preparati će vam pomoći da zaštitite svoju kožu i održite je zdravom. Potražite ih od 19.01.-20.01., po 30% povoljnijim cijenama!

PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo koje je izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom, još od 1930. godine, i ujedno je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj.

Pip proizvode potražite po 10% nižim cijenama u periodu od 18.01.-24.01.!

Prirodna linija za njegu lica i tijela, nastala je u francuskoj pokrajini Bordeaux, poznatoj po dugoj tradiciji uzgoja vinove loze. Caudalie kozmetika je vrhunski spoj znanosti, prirode i glamura, te ju možete potražiti od 18.01.-22.01., po 15% povoljnijim cijenama!

Mustela proizvodi su sigurni, učinkoviti i još prirodniji, štite kožu vaše bebe i svakodnevno joj pomažu da se razvija. 14. i 15.01. Mustelu kupujte 20% povoljnije!

Filorga je vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom. 12.01. popust na Filorga proizvode iznosit će 30%, a u periodu od 13.01.-15.01., Filorgu potražite po 20% povoljnijim cijenama!

Dermokozmetička linija na bazi prirodne, alpske termalne vode – izotonična, bakteriološki čista. Namijenjena njezi osjetljive kože. 12.01. popust na Uriage proizvode iznosit će 30%, a u periodu od 13.01.-15.01., Uriage potražite po 20% povoljnijim cijenama!

U današnjem užurbanom svijetu potrebno je naći balans i što više uživati u prirodi. Upravo zbog toga Jowae se pobrinuo da vaša koža bude opskrbljena najboljim sastojcima iz prirode. Jowae kozmetiku potražite od 11.01.-17.01., po 30% povoljnijim cijenama!

Vrhunska kvaliteta i maksimalna učinkovitost glavna su obilježja Hamapharma. Proizvodi obuhvaćaju široka terapijska područja kao što su: imunitet, cirkulacija i pamćenje, zdravlje zglobova, prostata i mokraćni putevi, hemeroidi, venska cirkulacija, zdravlje kože, kose i noktiju.

Od 11.01.-17.01. Hamapharm proizvode potražite po 15% povoljnijim cijenama!

Dietpharm i PharmaS vam s ponosom nude široku paletu proizvoda koji su rezultat pažljivo odabranih sirovina, visoko razvijene tehnologije i najviših standarda usklađenih s najstrožim europskim i svjetskim zahtjevima.

Od 11.01.-13.01. u Ljekarnama Švaljek obilježite s nama Dane Dietpharma i PharmaSa te iskoristite mogućnost kupnje svih proizvoda po 20% nižim cijenama!

Ako ste u potrazi za pouzdanim tlakomjerom, naš prijedlog je Nissei koji možete kupiti po 35% nižoj cijeni sve do kraja siječnja.

Dok obični tlakomjeri manžetu napušu do određene točke bez obzira na visinu krvnog tlaka, Nissei tlakomjer ju napuše samo do one točke koja omogućava mjerenje – što jamči udobnije mjerenje.