ALERGIJA – BELODIN RJEŠAVA PROBLEME U KORJENU!

belodin-a-rujan-2016

Alergijske bolesti se danas svrstavaju u bolesti modernog doba. Osim alergijskih bolesti dišnog sustava (rinitis), česte su alergijske reakcije na različite sastojke hrane koje se očituju simptomima na koži (urtikarija, alergijski dermatitis).
Procjenjuje se da gotovo svaki deseti stanovnik Hrvatske pati od peludne alergije na ambroziju, a broj oboljelih se svake godine povećava jer se i ambrozija učestalo širi.

Stoga valja izbjegavati izlaganje alergenu (peludi) u najvećoj mogućoj mjeri što znači da se kod alergičara preporuča izbjegavanje boravka na otvorenom kada je koncentracija peludi najveća, dakle između 6 i 11 sati i kada je jako vjetrovito i sunčano vrijeme. Boravak na otvorenom treba planirati poslije kiše, kada je koncentracija peludi u zraku najmanja.

Nakon boravka na otvorenom, preporuča se tuširanje i pranje kose kako bi se odstranila pelud nakupljena tijekom dana. Korisno je informirati se o koncentraciji peludi u zraku, jer osobama koje su alergične spoznaja o vremenskim uvjetima postaje dobar saveznik u borbi protiv alergije.

Liječenje ovih simptoma provodi se antihistaminicima, a takav je upravo Belupov BELODIN A.

BELODIN A je lijek za liječenje alergije, koji brzo uklanja kihanje, curenje nosa, svrbež kože i sluznica, pojačano suzenje očiju i druge znakove alergije. Može se nabaviti bez liječničkog recepta u najbližoj ljekarni. Jednostavno se primjenjuje, a djeluje već nakon 10 minuta. Učinak traje cijeli dan, ne izaziva pospanost pa ga mogu uzimati i profesionalni vozači. Tijekom rujna dođite po edukativne letke (peludni kalendar za kontinentalnu Hrvatsku), poslušajte savjet Vaše magistre i riješite problem alergije u korjenu!