Alli za mršavljenje

Picture005Alli je prvi LIJEK za smanjenje tjelesne mase koji se izdaje bez recepta, a ima i dozvolu za prodaju u EU. Djeluje na taj način da se veže na neke enzime koji razgrađuju masti u probavnom traktu, tako da ih inaktivira te se određena količina masti ne razgradi (ne probavi) i ne apsorbira. Suvišne se masti izlučuju iz tijela prirodnim putem.

Tako Alli pomaže da izgubite 50% više tjelesne mase nego samo dijetom. Za svaka 2 kg koje izgubite vlastitim trudom, Alli vam pomaže izgubiti još 1 kg. Dakle, to nije čudesna tableta uz koju ćete ekstremno smršaviti bez truda. On vam pomaže da postupno izgubite tjelesnu masu uz vaš trud i aktivnost, te vam omogućava dugoročno zadržavanje željene tjelesne težine.

Alli djeluje samo u probavnom traktu, ne ulazi u krvotok i ne ubrzava rad srca te ne utječe na moždano tkivo. Isto tako ne uzrokuje ni nesanicu. Prilikom njegovog uzimanja nije potrebno u cjelosti izbaciti masti što je dobro, jer pravilna količina masti pomaže vašem tijelu pri apsorpciji vitamina i obavljanju drugih životno važnih funkcija.

Pročitajte još i…

GELOMYRTOL FORTE

Muči li Vas prehlada, začepljen nos, pritisak u glavi, kašalj isprobajte GeloMyrtol forte, učinkoviti biljni lijek. Meke želučanootporne kapsule sadrže visokokvalitetnu i pročišćenu mješavinu eteričnih

pročitaj više »

NUXE HUILE PRODIGIEUSE

NEODOLJIV KOKTEL PRIRODE I GLAMURA Huile Prodigieuse ili Čudesno suho ulje već dva desetljeća izaziva divljenje žena širom svijeta. Višenamjenski je proizvod za njegu tijela,

pročitaj više »