ALPHA PREVENT – PLOČICA KOJA STABILIZIRA MAGNETSKO POLJE

028_alphapreventPosljednjih godina se izloženost elektromagnetskim poljima stvorenim od čovjeka neprestano povećava zbog sve većeg broja elektroničkih uređaja koje koristimo. Izloženi smo električnim i magnetskim poljima koja potiču od različite opreme za stvaranje i prijenos električne energije, kućanskih aparata i telekomunikacijskih sustava. Znanstvenici godinama analiziraju štetan učinak tih zračenja na ljudski organizam. Dokazano je da tijekom spavanja niz tjelesnih procesa ulazi u interakciju s magnetskim poljem oko nas. Ako je ono iskrivljeno, može izazvati niz zdravstvenih problema.

Alpha Prevent je “inteligentna” pločica koja učinkovito stabilizira prirodno magnetsko polje, poremećeno utjecajem moderne tehnologije. Učinak se postiže kroz vlažnost zraka, dok sama plastika nema magnetskog niti električnog zračenja. Ovaj proizvod ima preporuku Njemačkog društva za prevenciju, a preporučuje se kod rada na kompjutoru, upotrebe bežičnih i mobilnih telefona, poremećaja sna, zaštite djece i adolescenata.

Alpha Prevent Sleep well trake izravno se stavljaju na okvir kreveta u području glave, sredine tijela i u području stopala. One stabiliziraju magnetsko polje i time znatno poboljšavaju kvalitetu sna (trajanje sna je dulje za 25%, dubina sna veća je za 20% kao i REM faza sna) i smanjuju dnevni umor.

Pročitajte još i…

LACTOGYN VAGINALNE KAPSULE

Lactogyn vaginalne kapsule sadrže laktobacile koji su važni za održavanje normalne bakterijske flore i kiselosti vaginalne sluznice. Pored Lactogyn tableta, koje se piju u akutnim

pročitaj više »