Ukoliko imate masnu kožu, bez većih nepravilnosti, Keracnyl matirajuća krema idealno je rješenje. Hidratizira, matira i zaglađuje kožu, osobito kod problema sjajne i masne T-zone. Ugodna tekstura čini je idealnom podlogom za make-up.

Keracnyl CONTROL krema će ukloniti mitesere i prištiće, otčepiti pore i matirati kožu.

Keracnyl PP umirujuća krema protiv nepravilnosti neosporivo je ključni proizvod linije i najčešće preporučen proizvod od strane dermatologa. Pruža rješenje kad su u pitanju upalno promijenjene nepravilnosti, samostalno ili u kombinaciji s preporučenom terapijom. Bogata hidratantno-hranjiva faza pruža vlagu koži koja je često isušena lokalnim pripravcima koji se koriste u liječenju akne, a matirajući prašci smanjuju masni sjaj kože.

Za pravilnu higijenu masne kože sklone nastanku akne od osnovne važnosti je primjena posebno prilagođenih dermokozmetičkih proizvoda, bez sapuna (soap-free), s blagom osnovom za uklanjanje nečistoća i prekomjerne masnoće. Upravo zbog toga, Keracnyl pjenušavi gel sadrži djelatni sastojak Prohydrine s hidrozaštitnom ulogom, koji obnavlja i štiti kožu od isušivanja pa se može koristiti kod svih oblika akne i uz svu anti-akne terapiju (čak i uz oralnu terapiju).

Kod teških oblika akne, podnošljivost terapije poboljšat će se u kombinaciji s proizvodima za njegu Keracnyl REPAIR kremom i balzamom za usne, koji hidratiziraju i obnavljaju kožu kod izraženih nuspojava terapije, kao što su suhoća, iritacije, osjećaj žarenja i crvenilo. Svi Keracnyl proizvodi su nekomedogeni (ne uzrokuju nastanak prištića ili mitesera), hipoalergeni su, to jest formulrani kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na najmanju moguću mjeru i ne sadrže parabene.