EUCERIN ATOPICONTROL

Eucerin AtopiControl je linija dermokozmetičkih proizvoda za njegu atopične i suhe kože sklone iritacijama u fazi u kojoj simptomi nisu vidljivi te fazi izbijanja osipa. Ovi proizvodi klinički i dermatološki dokazano smanjuju suhoću, napetost i perutanje kože te ublažuju svrbež, a svi su pogodni za atopičnu kožu.

Eucerin-AtopiControlKLJUČNI AKTIVNI SASTOJCI:

  • OMEGA-6 MASNE KISELINE – jačaju zaštitnu funkciju kože. Eucerin već 15 godina koristi omega-6 masne kiseline u liniji proizvoda za suhu kožu, a kliničke studije pokazale su da formule u kombinaciji s uljem noćurka i grožđanim sjemenkama učinkovito obnavljaju oštećeni zaštitni sloj kože te kožu štite od isušivanja.
  • DEKANEDIOL – smanjuje mogućnost naseljavanja mikroba, bori se protiv Staphylococcus aureus, bakterije koja se često nalazi u atopičnoj koži.
  • LICOCHALCON A – ima protuupalna i antioksidativna svojstva. Kada ga se nanese na iziritiranu kožu, u kratkom roku smanjuje crvenilo i njeguje kožu.
  • MENTOKSIPROPANEDIOL – ublažava svrbež, smanjuje podražaj na češanje, derivat je mentola zbog čega ima i učinak hlađenja koji pomaže u ublažavanju svrbeža.

Losioni i kreme za osnovnu njegu sadrže kombinaciju omega-6 masnih kiselina i licochalcona A za obnavljanje kože, vraćanje njezine prirodne zaštite i jačanje otpornosti kože. Osim intenzivne hidratacije kože, ovi proizvodi ublažuju hrapavost kože i svrbež te napetost povezanu s atopičnom kožom.

Active Care linija za aktivnu njegu uključuje novu Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu. Njegujuća svojstva ove kreme značajno poboljšavaju izgled kože tijekom faze upale i mogu doprinijeti smanjenju korištenja hidrokortizona u borbi protiv upala. Drugi proizvod u dodatnoj njezi je sprej Eucerin AtopiControl njegujući sprej protiv podražaja na svrbež, koji koži koja svrbi pruža trenutno olakšanje.

Eucerin AtopiControl linija ne sadržava mirise, boje ni parabene, a proizvodi su pogodni za djecu i dojenčad stariju od 3 mjeseca (odnosno 3 godine u slučaju Eucerin AtopiControl njegujućeg spreja protiv podražaja na svrbež).

Pročitajte još i…

NUPO

Nupo proizvodi namijenjeni su osobama koje žele smanjiti svoju tjelesnu težinu. Osnova ove prehrane je zamjena svakodnevnih obroka niskokaloričnim NUPO proizvodima koji sadrže uravnotežen omjer

pročitaj više »

VITAL PLUS ACTIVE

Vital plus active proizvodi namijenjeni su brizi za vlasište i kožu lica bilo da se radi o suhoj, normalnoj, mješovitoj, masnoj ili osjetljivoj koži lica

pročitaj više »