EUCERIN MUŠKA LINIJA

017_eucerin_showEucerin, medicinski testirani i vrlo kvalitetni dermatološki proizvodi, obogatili su svoj asortiman novom linijom za muškarce. Muška koža također traži zaštitu, jer je izložena štetnim utjecajima okoliša, a i svakodnevno brijanje čini je ranjivom. Brijanjem se uklanjaju stanice gornjeg sloja kože i tako se otvara put bakterijama te dolazi do pojave crvenila, osipa i iritacije kože.

Eucerin Men Silver Shave proizvodi imaju dvostruko djelovanje zahvaljujući iznimno učinkovitim sastojcima:

  • Srebro – svojim antibakterijskim svojstvima sprečava infekciju. Klinički dokazana učinkovitost i brzina djelovanja.
  • Licochalcon A – djeluje protuupalno i tako trenutačno smiruje kožu. Smanjuje rizik od iritacije kože i ublažava crvenilo i osip.

Klinička istraživanja su pokazala da kombinacija srebra i licochalcona A učinkovito smanjuje rizik od iritacije kože čak i kod kože s aknama i atopijskim dermatitisom.
OLAKŠANJE ZA KOŽU MUŠKARACA – Eucerin Men proizvodi za njegu muškaraca su visokoučinkoviti, nekomedogeni i preporučuju se za sve tipove kože!
U liniji su četiri proizvoda:

  • Eucerin Silver Shave gel i pjena za brijanje, 150 ml
  • Eucerin Silver Shave balzam poslije brijanja, 75 ml
  • Eucerin osvježavajuća krema za njegu, 50 ml
  • Eucerin revitalizirajuća njega protiv starenja, 50 ml

Više o proizvodima možete saznati od našeg stručnog osoblja u ljekarnama ili na www.eucerin.com.hr. U tijeku je i nagradna igra koju možete pronaći do 24. 01. 2011. na Eucerinovim stranicama.

Pročitajte još i…

FARMAKOL

Farmakol je nova linija PIP proizvoda koji sadrže pčelinje proizvode – med, propolis, matičnu mliječ. Zbog prisutnosti velikog broja preparata propolisa na tržištu, firma Pip

pročitaj više »

AVÈNE ZA NAJMLAĐE

AVÈNE XERACALM A.D Nakon 12 godina biotehnoloških istraživanja stvorena je prva linija njegujućih, višestruko djelotvornih proizvoda koji izravno djeluju na osjećaj svrbeža. XeraCalm A.D proizvodi namijenjeni

pročitaj više »

BIODERMA

BIODERMA Dermatološki laboratorij Bioderma osnovan je u Lyonu 1985. godine kao dio OGEKOS-a, samostalne francuske kozmetičke grupacije. Na području dermatologije, proizvoda za ljepotu i nutraceutika

pročitaj više »