FEMIPAUSE ,PRENATAS I PROBALANS LADY -01.10.-31.10.2017.-POPUST 20%

Femipause prirodni proizvod za ublažavanje menopauzalnih tegoba s jedinstvenom kombinacijom sastojaka među kojima su ekstrakt lista livadne, djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć. Prednost proizvoda je i jednostavnost korištenja – 2u1 koncept.

PharmaS PrenataS kapsule su dodatak prehrani jedinstvene formule s aktivnim oblikom folne kiseline za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću.

Niski udio folata u trudnoći predstavlja rizik od razvoja deformacija neuralne cijevi u razvoju fetusa.
Novi inovativni oblik folata, Quatrefolic doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ima ulogu u procesu diobe stanica, te ima veću bioraspoloživost u odnosu na standardni oblik folne kiseline.

AB-Fortis je oblik željeza koje se u preparatu nalazi mikrokapsulirano, ima visoku bioraspoloživost, visoke je stabilnosti te ne uzrokuje metalni okus nakon konzumacije.

Preparat sadrži i vitamine B6 i B12, koji sudjeluju u regulaciji hormonske aktivnosti, bakar koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, cink koji doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, te sintezi DNA, vitamin D koji ima ulogu u procesu diobe stanica i vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

PROBalans Lady je jedinstvena kombinacija Lactobacilus acidophilus, mliječne kiseline i izoflavona koja vraća balans vaginalnom ekosustavu. Kao posljedica primjene antibiotika, menopauze, uzimanja hormonske nadomjesne terapije ili oralnih kontraceptiva dolazi do narušavanja osjetljive ravnoteže u vaginalnom ekosustavu te pojave bakterijskih vaginoza, infekcija urinarnog trakta ili gljivičnih vaginoza. Kao umjetnik u održavanju balansa, PROBalans Lady je savršena potpora terapiji antibioticima te u menopauzi. PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta namijenjen djevojkama i ženama starijima od 14 godina.