VenoMax emulgel je namjenjen za njegu nogu s poteškoćama u venskoj cirkulaciji. Pomaže kod umornih i teških nogu. Osvježava i hladi. VenoMax emulgel prodire u kožu, učvršćuje stijenke krvnih žila i povećava njihovu elastičnost. Ublažava osjećaj umora i težine u nogama (trnjenje nogu, grčevi u listovima i oticanje nogu). VenoMax sadrži saponin escin koji dokazano pomaže u prevenciji kao i u samom liječenju oboljelih vena: jača tonus oslabljenih stijenki krvnih žila,potiče vensku cirkulaciju,tonizira stjenke vena.

VenoMax kapsule su proizvod jedinstvenog sastava:

  • Trokserutin iz ekstrakta japanske sofore smanjuje osjećaj težine u nogama, bol, noćne grčeve te ublažava proširene vene. Dokazano djeluje na makrocirkulaciju (vene i limfne žile) te na mikrocirkulaciju (kapilare).
  • Ginkoflavonglikozidi i terpenski laktoni iz standardiziranog ekstrakta Ginkgo bilobe potiču krvni optok do većine tkiva i organa uključujući mikrocirkulaciju u kapilarama.
  • Aziatikozidi iz ekstrakta gotu kole smanjuju sadržaj uronske kiseline i specifičnih enzima u vezivnom tkivu i staničnoj stijenci krvnih žila čime sprječavaju nastanak venskih varikoziteta.
  • Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila.

Način primjene: 2 kapsule dnevno uz hranu

venomax-gel-i-kapsule-hamapharm