HRABRO PROTIV ALERGIJE 15.4.-14.5.2014.

Središte naše sljedeće zdravstvene kampanje su alergije. Alergija predstavlja pojačan odgovor našeg organizma na tvari (alergene) koje inače nisu štetne i ne predstavljaju mu nikakav problem niti opasnost. Ukoliko se alergija na vrijeme ne prepozna i liječi, osim što otežava svakodnevne aktivnosti, može rezultirati i kroničnim problemima i komplikacijama kao što je alergijska astma, te pojavom pridruženih bolesti poput sinusitisa i nosnih polipoza.

hrabro-protiv-alergijePreporučujemo:

SOLGAR QUERCETIN COMPLEX

koji sadrži idealan omjer kvercetina i vitamina C za maksimalan sinergistički učinak, vitamin C je u nekiselom obliku koji ne iritira želučanu sluznicu, ujedno sadrži i bromelain koji poboljšava apsorciju i iskoristivost kvercetina.

AQUA MARIS EKTOIN SPREJ ZA NOS

koji sadrži molekulu ektoina koja na nosnoj sluznici stvara zaštitni film koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju.

Iskoristite promotivan popust od 10% na Solgar Quercetin i 15% na Aqua Maris Ektoin u periodu 15.04.-14.05.2014. u svim našim ljekarnama. Obratite nam se s povjerenjem!