Tvrtka Salvus d.o.o. predstavlja M.E.V. Feller®, nove i inovativne dodatke prehrani, medicinske proizvode i bezreceptne lijekove. Poštujući najzahtjevnije standarde farmaceutske proizvodnje, a koristeći se suvremenom tehnologijom i visokom kvalitetom, pacijentima osiguravamo široku paletu za odgovorno unapređenje i očuvanje zdravlja uz stručnu preporuku ljekarnika.

Zajamčena kvaliteta

Usmjeren na farmaceutsku izvrsnost, M.E.V. Feller® simbol je provjerene kvalitete te pravilnog i sigurnog odabira. Naš je glavni cilj pružiti samo najbolje liječnicima i ljekarnicima te njihovim pacijentima. Visoka kvaliteta M.E.V. Feller proizvoda temelji se na znanstvenim dokazima i inovativnosti koji su u skladu s našom strogom politikom kvalitete.

Djelotvornost je važna

M.E.V. Feller® formulacije slijede stroge kriterije kvalitete i visoke standarde farmaceutske izvrsnosti. Naši su stručnjaci, kombinacijom ekstenzivnih stručnih znanja i znanstvenim istraživanjima, razvili inovativne formule koristeći se visokopotentnim provjerenim sastojcima.

Obvezujemo se struci

Vodeći se preporukom Svjetske zdravstvene organizacije*, koja ističe prijeko potrebnu savjetodavnu ulogu ljekarnika u odgovornom samoliječenju, posebno ističemo uporabu bezreceptnih proizvoda kao sigurnih i učinkovitih ako se primjenjuju prema naputku i uz prikladno savjetovanje. Smjernice stručnjaka nužan su dio dugoročne dobrobiti pacijenata te su M.E.V. Feller® formulacije dostupne samo u ljekarnama i specijaliziranim mjestima izdavanja proizvoda, uz vaš stručan savjet.

Obvezujemo se pacijentima

M.E.V. Feller® prepoznaje sve izraženije zahtjeve u poboljšanju kvalitete života, zdravlja i prevenciji bolesti svakog pacijenta. Širok M.E.V. Feller® portfelj osigurava sveobuhvatan i pravodoban odgovor na pojedinačne potrebe pacijenata. Kvaliteta i sigurnost M.E.V. Feller® proizvoda temelje se na neprekidnom usavršavanju i usvajanju novih znanja i stručnih kompetencija, poboljšanju kvalitete poslovnih i tehnoloških procesa, znanstvenim istraživanjima te na razvoju učinkovitih, sigurnih i inovativnih proizvoda.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Ginkgo Biloba

Starenjem opadaju mnoge kognitivne funkcije, kao što su pozornost i dugoročno pamćenje, a starije osobe često se žale na sporije reakcije i slabije pamćenje. Za očuvanje kognitivnih funkcija preporučuje se pravilna mediteranska prehrana bogata plavom ribom, zelenim i drugim povrćem te ekstra djevičansko maslinovo ulje. Ekstrakt lista ginkgo bilobe pridonosi normalnoj cirkulaciji i normalnim kognitivnim funkcijama, a preporučeni unos M.E.V. Feller® Ginkgo bilobe je jedna tabletu na dan uz obrok jer hrana povećava apsorpciju.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Beta CD glukan

Pravilno funkcioniranje imunosnog sustava nužno je za održavanje zdravlja. Vitamin D i cink, u M.E.V. Feller® Beta CD glukanu, pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamin D, uz to, pridonosi održavanju normalnih kostiju, normalnoj funkciji mišića te iskorištavanju kalcija i fosfora. Također i vitamin C, sadržan u M.E.V. Feller® Beta CD glukanu, pridonosi održavanju normalne funkcije imunosnog sustava tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti i nakon nje. Vitamin B6, koji je sadržan u M.E.V. Feller Beta CD glukanu, pridonosi smanjenu umora i iscrpljenosti. Uz to, pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti te normalnome metabolizmu stvaranja energije.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® CoQ10

Koenzim Q10 (CoQ10) esencijalna je molekula slična vitaminima, a s godinama koenzim Q10 se sve manje stvara te se njegova koncentracija znatno smanjuje sa starenjem. Ljudski organizam čuva zalihe CoQ10 u svim tkivima i organima u tijelu, a najveće su koncentracije u srcu. Oksidativni stres može biti uzrok nedostatka koenzima Q10, a posljedice narušavanja ravnoteže promjene vezane su za oštećenje stanica, odnosno velike količine ili nedovoljno učinkovito uklanjanje slobodnih radikala rezultira oksidacijskim stresom koji može oštetiti biološke makromolekule i zbog toga u konačnici nastaju promjene u strukturi i funkciji stanica tkiva i organa.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Super EPA Riblje ulje

Riba je glavni predstavnik tzv. mediteranske prehrane i sadržava dvije važne omega-3 masne kiseline: eikosapentaenoičnu kiselinu (EPA) i dokosaheksaenoičnu kiselinu (DHA), koje pridonose normalnoj funkciji srca. M.E.V. Feller® Super EPA Riblje ulje 1000 mg SGC sadržava visoko pročišćeno riblje ulje u kojemu je 330 mg EPA i 220 mg DHA. To su najvažnije omega-3 masne kiseline jer DHA pridonosi održavanju normalne funkcije mozga i vida, a EPA i DHA, sadržan u M.E.V. Feller® Super EPA ribljem ulju 1000 mg SGC, pridonose normalnoj funkciji srca.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Vitamin B kompleks + C vitamin

M.E.V. Feller® Vitamin B kompleks + C sadržava idealnu kombinaciju vitamina B kompleksa i vitamina C, a riboflavin, sadržan u M.E.V. Feller® Vitamin B kompleksu + C, pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C, sadržan u M.E.V. Feller® Vitamin B kompleksu + C pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Također, vitamin C, sadržan u M.E.V. Feller® Vitamin B kompleksu + C pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Vitamin C s bioflavonoidima

U organizmu vitamin C, sadržan u M.E.V. Feller® Vitaminu C s bioflavonoidima, ima važnu ulogu: pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C, sadržan u M.E.V. Feller® Vitaminu C s bioflavonoidima, pridonosi održavanju normalne funkcije imunosnog sustava tijekom pojačane tjelesne aktivnosti i nakon nje te normalnom stvaranju kolagena za uobičajenu funkciju krvnih žila, kostiju i hrskavice. M.E.V. Feller® Vitamin C s bioflavonoidima sadržava 500 mg vitamina C, ali i 55 mg kompleksa bioflavonoida.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Probifast

M.E.V. Feller® Probifast sadrži dobre bakterije Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus GG, a posebno osmišljena tehnologija omogućuje stabilnost dobrih bakterija do istaknutog roka valjanosti:
· tijekom roka valjanosti zajamčeno 3 milijarde (3 x 109) CFU-a
· stabilnost bakterija 24 mjeseca
· stabilan na sobnoj temperaturi (najvišoj do 25 °C)

Vitamin D, koji je sadržan u M.E.V. Feller® Probifastu, pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. M.E.V. Feller® Probifast pripremljen je inovativnom tehnologijom koja omogućuje laku konzumaciju i brzo topljenje u ustima bez dodatnog unosa tekućine.
ProTarget® tehnologija sadržana u M.E.V. Feller® Probifastu osigurava ciljano djelovanje te oslobađanje i kolonizaciju dobrih bakterija duž sluznice crijeva.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Artropan

M.E.V. Feller® Artropan sadržava glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan, kondroitin-sulfat i kolagen te ekstrakt korijena đumbira. Glukozamin je strukturni dio hrskavice, sudjeluje u sintezi makromolekula koje čine zglobnu tekućinu, ligamente i mišiće. Kolagen je najvažniji strukturni protein u vezivnom tkivu. Daje gustoću i čvrstoću vlaknima, fleksibilnost ligamentima i tetivama te je nužan za zaštitu zglobova. Glavni sastojak hrskavice je kondroitin koji sudjeluje u izgradnji vezivnoga tkiva u cijelome organizmu. Kondroitin štiti hrskavicu od istrošenosti i potiče njezin nastanak, a ujedno sudjeluje u dovođenju tekućine u hrskavicu. Istrošenost hrskavice česta je ponajprije kod starijih ljudi i sportaša.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Magnezij DUO

Magnezij je, uz kalcij i fosfor, jedan od triju elemenata koštanog tkiva, a upravo ti minerali osiguravaju tvrdoću kostiju. Magnezij sudjeluje u više od 300 enzimskih reakcija u organizmu, a pridonosi i normalnoj funkciji mišića. Za normalno funkcioniranje mišića i održavanje normalnih kostiju preporučuju se dvije tablete M.E.V. Feller® Magnezij DUO.

M.E.V. Feller® Magnezij DUO je zajednička kombinacija magnezija u dvama oblicima – citratu i bisglicinatu, kako bi se osigurale maksimalna apsorpcija i bioraspoloživost. Uz to, magnezij pridonosi održavanju normalnih zubi, normalnoj psihološkoj funkciji te normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

 

 

 

 

M.E.V. FELLER® Multi 100 %

Multivitaminski mineralni proizvod M. E. V. Feller® Multi 100 % kapsule koje su izvor esencijalnih vitamina i minerala u 100 % preporučenom dnevnom unosu. M. E. V. Feller® Multi 100 % kapsule sadržavaju čak 23 aktivna sastojka, a preporučuje se jedna kapsula na dan uz obrok. Vitamini A, C i D, bakar i cink pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamin B2, niacin, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B12, željezo i magnezij pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.

M. E. V. Feller® Multi 100 % dolazi u dva oblika pakiranja: 30 i 60 kapsula.