MAXFLU BALZAM I HLADNI OBLOZI

016_maxfluMAXFLU BALZAM prirodan je inhalator koji zahvaljujući ljekovitim eteričnim uljima eukaliptusa, kamfora i mentola, na prirodan način olakšava disanje. Namijenjen je za primjenu  kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Praktično pakiranje u obliku sticka omogućuje tri načina primjene Maxflu Balzama:

  • Utrljavanje balazma na prsa. Skinuti gornji poklopac i okretati kotačić dok se na vrhu ne pojavi krema. Nanijeti jednom ili dva puta dnevno izravno na prsa, nježno utrljati kako bi se miris bolje oslobodio. Primjena balzama prije spavanja smiruje i olakšava san.
  • Inhalacija pare. Okretanjem kotačića istisnuti malu količinu kreme u vruću vodu koja ne smije ključati. Krema se ne otapa u potpunosti, nego se postupno oslobađa miris koji olakšava poteškoće nastale zbog začepljenog nosa.
  • Balzam kao inhalator. Skinuti gornji poklopac. Okretati kotačić dok se na vrhu ne pojavi krema te potom udisati miris balzama.

MAXFLU COOL HLADNI OBLOZI pomažu kod povišene tjelesne temperature jer njihova jedinstvena tehnologija hidrogela pruža ugodan osjećaj hlađenja 90 min. Namijenjeni su odraslima i djeci starijoj od dvije godine, jednostavni su za primjenu ako želite izbjeći snižavanje temperatura tabletama ili sirupima. Pogodni su za korištenje na raznim mjestima: kod kuće, na putovanju ili na poslu.
Kako bi se postigli najbolji rezultati poželjno je hladni oblog skidati svakih 15 minuta i pričekati nekoliko sekundi prije primjene tog istog obloga kako bi se ponovno postigao učinak hlađenja. Učinak hlađenja traje 60-90 min. Nakon toga oblog treba ukloniti s kože. Hladni oblozi namijenjeni su za jednokratnu upotrebu.

Pročitajte još i…