NOVO U LJEKARNAMA ŠVALJEK

CAUDALIE PRIRODNA KOZMETIKA

Što znači pojam “caudalie”? Caudalie [kodali] je jedinica koja mjeri trajanje okusa vina na nepcu. Kvalitetno vino sadrži mnogo caudalija.

Caudalie, prirodna linija za njegu lica i tijela, nastala je u francuskoj pokrajini Bordeaux, poznatoj po dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis Vinifera). Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci bazirani na ljekovitim ekstraktima vinove loze, patentirani su u bliskoj suradnji vlasnice i osnivacice Mathilde Thomas s prof. Vercauterenom sa Farmaceutskog sveucilišta.

U svojim proizvodima sadrže:

  • Patentirani ekstrakt vina uzeti su iz francuskih vinograda (Bordeaux, Champagne i Burgundy)
  • Organska grožđa
  • Botanička ulja (sjeme grožđa, argan slobodne trgovine, borage, večernja jaglac, hibiskus, sezam, slatki badem, ružičasti miš i sl.)
  • Biljni ekstrakti s nizom prednosti za kožu (kadulje, kamilice, lan, verbena, slatki mentol, ružmarin, cassia, maslinovo skvalen i sl.)
  • Eterična ulja (mrkva, lavanda, limun, neroli, palmaroza, paprena metvica, petitgrain, ruža, ružmarin, sandalovina)
  • Botanički gusci (slobodna trgovina shea, marelica, avokado, grožđe, mango itd.)

Tvrtka je aktivna u toksikologiji i ekologiji. Ne koriste parabene, fenoksietanol, ftalat, mineralna ulja, natrij lauret sulfat i sastojke životinjskog podrijetla, te su pakiranja izrađena od recikliranog papira. Caudalie kozmetiku potražite u našim ljekarnama!

Pročitajte još i…

NOVO U LJEKARNAMA ŠVALJEK

EUCERIN HYPERSENSITIVE Eucerin je razvio dva programa za izrazito osjetljivu kožu: UltraSENSITIVE i AntiREDNESS. Svaki djeluje na tri glavna faktora i simptoma izrazito osjetljive kože

pročitaj više »

SINOMARIN

Sinomarin je 100 posto prirodna hipertonična otopina morske vode (2,3% NaCl). Osim što čisti i vlaži nosnu sluznicu, ima i dekongestivni učinak. Ublažava začepljenost nosa,

pročitaj više »