NOVO U NAŠIM LJEKARNAMA

DR. STRIBOR PRIRODNA KOZMETIKA

Dr. Stribor kozmetički proizvodi nastali su doslovno ‘od nule’. Ovaj poznati hrvatski kozmetički brand spoj je osobnog iskustva i potpuno prirodnih sastojaka pomno odabranih na temelju blagotvornih svojstava koje posjeduju.

Recept nije jednostavan, ali je vrlo jasan: profesionalno ljekarničko znanje iskorišteno je kako bi se odabrali i proizveli kvalitetni prirodni sastojci, a dodatkom osobnog iskustva nastaje potpun proizvod prilagođen vašim potrebama.

Ova prirodna linija kozmetike namjenjena je svakom tipu kože, a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosjetljivost i naštetiti vašoj koži. Uz Dr. Stribor kozmetiku sada možete imati blistavu, zdravu i njegovanu kožu, sve ono što ste oduvijek željeli.

dr-stribor-prirodna-kozmetika

Pročitajte još i…

Eucerin hyal-urea

Eucerin je lansirao na tržište novu liniju krema pod nazivom Hyal-Urea. Kako hijaluronska kiselina smanjuje bore, a urea smanjuje simptome suhoće kože, ova linija krema

pročitaj više »

ESPUMISAN BABY

Espumisan Baby kapi sadrže djelatnu tvar simetikon koja rastvara mjehuriće plina u želucu i crijevima. Plinovi koji se tada oslobađaju mogu biti apsorbirani preko stijenke

pročitaj više »