NUPO

Nupo proizvodi namijenjeni su osobama koje žele smanjiti svoju tjelesnu težinu. Osnova ove prehrane je zamjena svakodnevnih obroka niskokaloričnim NUPO proizvodima koji sadrže uravnotežen omjer bjelančevina, ugljikohidrata i masti, ali i vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Obroci su ukusni, a u 6 obroka dobivate samo cca. 750 kcal dnevno (Vrlo Nisko Kalorična dijeta) ili 1200 kcal (Nisko Kalorična Dijeta).

nupo

Zašto Nupo?

  • Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe u vrlo nisko energetskoj dijeti (VLCD – Very Low Calorie Diet) koriste se kao jedini izvor hrane. Osoba unese manje od 800 kcal, a svom organizmu osigura  sve potrebne  vitamine, poput omega-3 masnih kiselina, kalcija i željeza te minerale i prehrambena vlakna.
  • Šest laganih, punovrijednih obroka dnevno, gdje svaki obrok sadrži samo 115 kcal, ima optimalnu kombinaciju hranidbenih tvari. Dnevno unosite više od 65 grama bjelančevina koje pomažu održavanju mišićne mase i ugljikohidrate koji vam osiguravaju energiju. Također, unosite i dovoljnu količinu masnoća i više od 20 grama vlakana koji su dobri za probavu te sprječavaju probleme žuči.
  • Nupo dijetalni napitci dolaze u čak pet neodoljivih okusa: čokolada, bijela kava, jagoda, mango/vanilija i malina/borovnica. Možete odabrati i Nupo dijetalne juhe od šparoga, povrtnu te pikantnu juhu od tajlandske piletine.
  • Nupo je idealan potpuni zamjenski obrok za osobe na dijeti i praktičan zbog jednostavne pripreme za zaposlene osobe s vrlo malo slobodnog vremena.
  • Dokazana je učinkovitost u više od 50 kliničkih studija, čime je postala znanstveno najutemeljenija dijetalna prehrana u prahu na svijetu za korištenje u vrlo niskokaloričnim dijetama.

Nupo dijeta može se temeljiti isključivo na Nupo prehrambenom prahu, 6 porcija dnevno u vrlo niskokaloričnoj dijeti (800 kalorija), no može biti i dijeta s kombinacijom uobičajene hrane (voće, povrće, meso, manje užine ili s tvojom omiljenom hranom) i Nupo prehrambenog praha. Tako je došlo do nastanka sustava kockica koji omogućuje zadržavanje kontrole nad unosom kalorija jer se konzumiraju prave vrste hrane, dopuštene uz konzumaciju prehrambenog praha. Sustav kockica je obrazovni sustav koji istovremeno omogućuje slobodu izbora za vrijeme dijete i osigurava kontrolu nad situacijom; korisnici se automatski nauče koje vrste hrane sadrže puno kalorija, a koje malo. S ovim znanjem će puno lakše promijeniti svoje prehrambene navike za vrijeme Nupo dijete kao i nakon nje, drugim riječima, korištenjem sustava kockica steći će puno bolje razumijevanje hrane i kalorija.

Nupo dijeta – za zdravo i sigurno mršavljenje!

Pročitajte još i…

BIOVEGA

ZDRAVA HRANA / HRANA IZ BIO UZGOJA / EKOPROIZVODI Zdrava hrana nije samo trend nego prvi korak u očuvanju zdravlja i vitalnosti. Kao zdravstveni djelatnici,

pročitaj više »

NOVO U LJEKARNAMA ŠVALJEK

CAUDALIE PRIRODNA KOZMETIKA Što znači pojam “caudalie”? Caudalie [kodali] je jedinica koja mjeri trajanje okusa vina na nepcu. Kvalitetno vino sadrži mnogo caudalija. Caudalie, prirodna

pročitaj više »