NEODOLJIV KOKTEL PRIRODE I GLAMURA

Huile Prodigieuse ili Čudesno suho ulje već dva desetljeća izaziva divljenje žena širom svijeta.

Višenamjenski je proizvod za njegu tijela, lica i kose. Njegova glamurozna verzija, Huile Prodigieuse – Čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem  koži daje nijansu tamnije boje pa prekrasno naglašava preplanulost.

nuxe_ulje_suhoBogatstvo ovog proizvoda je u sastavu:

  • Ulje lješnjaka –  bogato je prirodnim lipidima i antioksidativnim vitaminom E te se odlično stapa s lipidnim slojevima stanica kože što mu daje snažnu moć hidratacije i olakšava njegovu apsorpciju u kožu.
  • Ulje makadamije – biljno ulje sa spojem esencijalnih masnih kiselina koji je najsličniji ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože – hidrolipidni film  i tako utječe na hidrataciju kože, štiti je, omekšava, hrani i čini glatkom.
  • Ulje slatkog badema – iznimno je hranjivo i sadrži visok udio nezasićenih masnih kiselina, minerale fosfor, magnezij, kalcij te vitamine A, B i E. Omekšava i hrani suhu kožu, čini je podatnom i smiruje svrbež.
  • Ulje gospine trave – zvano i kantarionovo ulje, posjeduje smirujuća, omekšavajuća i stimulativna svojstva te potiče obnovu kože. Protuupalno je, njeguje kožu te sprječava prerano starenje i isušivanje kože.
  • Ulje kamelije – smiruje, hrani, štiti i omekšava kožu te je čini gipkom.
  • Ulje borača –  bogato je nezasićenim masnim kiselinama. Poznato je po svom djelovanju protiv bora, a utječe i na smanjenje gubitka vode iz kože.
  • Vitamin E – stabilan je i snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala, oštećenja stanica i starenja kože, te je neophodan za rast zdravog tkiva. Pomaže sprječavanju nastanka strija, zacjeljuje ozljede, opekotine, upale i iritiranosti kože. Omekšava i vlaži kožu, duboko do epiderme. Smanjuje već nastale opekline od sunca, a uz to je i prirodni blokator UV zraka.

Birani prirodni sastojci – jer nije svejedno što stavljate na svoju kožu