Naša misija je:

1. Promicanje kulture zdravlja

Svi se slažemo da je zdravlje najvažnije u životu. Postoji i uzrečica: “Ako bude zdravlja, bit će i svega drugoga!” Međutim, malo nas uistinu dovoljno brine o svom zdravlju i malo nas je svjesno da smo upravo mi i naša briga o zdravlju ključni u njegovom postizanju. Zato je naša misija osvješćivnje ljudi o važnosti zdravog načina života i na prvom mjestu prevenciji, a tek onda liječenju.
Tu je ključna uloga nas farmaceuta da svoje znanje i stručan savjet prenesemo na Vas i pomognemo Vam u postizanju što kvalitetnijeg načina života te da Vam što više približimo djelotvornost i korisna svojstva svih farmaceutskih pripravaka koji podižu kvalitetu života.

2. Zadovoljstvo naših korisnika

Htjeli bi da nam se što veći broj Vas obrati za savjet bilo zbog neke zdravstvene tegobe, bilo zbog unaprijeđenja zdravlja i prevencije. Cilj nam je uvijek stajati na usluzi i podijeliti svoje znanje s Vama, stvoriti prisan i povjerljiv odnos s našim pacijentima i svima onima koji nam se obrate. Zadovoljstvo naših korisnika i zajedničko pronalaženje rješenja za sve Vaše probleme ili nedoumice, važan su dio naše misije.

3. Svojim djelovanjem htjeli bismo doprinjeti promicanju farmaceutske znanosti u županiji