operil_moreOPERIL More učinkoviti je sprej za prevenciju kroničnog rinosinusitisa. Kao izotonična otopina idealan je u slučajevima povećane osjetljivosti i iritacije nosne sluznice brojnim iritansima. OPERIL More sprej ima jedinstveni sastav prirodnih soli i minerala iz Mrtvog mora koji je u ravnoteži sa sastavom elektrolita na nosnoj sluznici.

Karakteristike OPERIL More spreja:

  • Uspješno olakšava uklanjanje nakupljenog mukoznog sekreta i mehanički čisti nosnu sluznicu od bakterija, virusa, gljivica i alergena, čime sprečava daljnje umnažanje uzročnika i pojavu/pogoršanje bolesti zbog svog sastava, izotoničnosti otopine i jednostavne lokalne primjene.
  • Prisutnost dekspantenola regenerira i vlaži nosnu sluznicu, što omogućava ubrzano cijeljenje rana.
  • Izotonična otopina osigurava normalan rad cilija na epitelu nosne sluznice i osigurava održavanje fiziološkog stanja sluznice.
  • Kombinacija soli iz Mrtvog mora i dekspantenola izuzetno je učinkovita i kod postojeće infekcije nosne sluznice, no preporučljivo je koristiti sprej OPERIL More za svakodnevnu njegu i higijenu nosa kako bi se infekcija spriječila.

OPERIL More mogu koristiti osobe starije od godinu dana uz jednostavan način primjene: jednu ili dvije inhalacije u svaku nosnicu, jedan ili dva puta dnevno, prema potrebi.