POBIJEDIMO ZLOČESTU GRLOBOLJU 15.11.-15.12.2013.

Obratite nam se s povjerenjem i potražite stručan savjet u svim našim ljekarnama u periodu od 15.11.-15.12., sudjelujte u kampanji “Pobijedimo zločestu grlobolju” koju smo pripremili za Vas, dođite po edukativne letke vezane uz problem grlobolje i iskoristite promotivan popust na Septolete asortiman od 10 %.

septolete

6 KLJUČNIH RAZLOGA ZA ODABIR SEPTOLETA

  • Dokazano ublažavaju grlobolju– Septolete plus sadrže lokalni anestetik koji ublažava grlobolju. Bolesnici osjećaju smanjenje boli u roku prvih 15 minuta nakon što su uzeli prvu Septolete plus pastilu.
  • Liječe grlobolju u 90 do 100 % slučajeva– Do poboljšanja dolazi zbog uništavanja mikroba u ustima i grlu, koji izazivaju neugodne simptome upale (bol, oštro bolno probadanje, grebanje).
  • Zaustavljaju razvoj infekcije grla– Početne infekcije u ustima i grlu mogu se razviti u teže infekcije (npr. streptokokna infekcija), koje zahtijevaju posjetu liječniku. Stoga je vrlo važno da se početna upala liječi antiseptikom, koji uništava što je moguće više štetnih virusa, bakterija i gljivica. Septolete sadrže antiseptik koji je dokazao učinak protiv brojnih mikroba.
  • Djeluju i na teško dostupnim mjestima Antiseptici u Septoletama imaju snažno površinsko djelovanje, stoga mogu prodrijeti do dijelova u kojima se mikroorganizmi rado zadržavaju (kripte tonzila).
  • Sigurne i u dječjoj primjeni– Septolete su eliminirale bolesti grla kod 93 % djece koja su sudjelovali u studiji te nisu imali nuspojave. Septolete su prikladne za djecu u dobi od 4 godine starosti, a Septolete plus za djecu stariju od 12 godina starosti.
  • Pouzdane već više od četvrt stoljeća– Potrošači, liječnici i farmaceuti imaju povjerenje u Septolete te potvrđuju njihovu učinkovitost. Broj potrošača stalno raste. Danas su Septolete dostupne već na 27 tržišta svijeta.