PREPORUKA MJESECA

SOLGAR Prirodni beta-karoten

Prve zrake sunca – pripremite kožu na vrijeme

Poznato je da zrake sunca, osim svojih pozitivnih učinaka na ljudski organizam, imaju i štetno djelovanje na izgled kože. Već sa prvom pojavom sunca važno je početi s pravovremenom brigom i njegom ovog nježnog i delikatnog organa, kako izvana tako i iznutra, što je osobito važno kod osoba s pretjerano osjetljivom kožom te kožom sklonom dermatološkim problemima.

Najvažnija funkcija beta-karotena u organizmu je upravo njegova pretvorba u dragocjeni vitamin A, što mu daje neobično važnu ulogu u očuvanju ljepote naše kože koja je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima. Vitamin A ima ulogu u specijalizaciji stanica te pridonosi održavanju normalne kože i sluznice što je izuzetno bitno za njihovu zaštitnu ulogu.

Solgar Prirodni beta-karoten svakako je jedan od najboljih oblika beta-karotena upravo zbog raznolikosti sadržanih karotenoida. Osim beta-karotena sadrži i ne manje važne bioaktivne komponete, kao što su lutein, zeaksantin, kriptoksantin i alfa-karoten, čiji molekularni mehanizmi također imaju važnu ulogu u organizmu.

Dobro je znati da je učinak beta karotena snažniji ukoliko se uzima zajedno s vitaminom E i selenom.
Više od 60 godina Solgar je simbol vrhunske kvalitete koja se temelji na inovativnim i znanstvenim osnovama, pri čemu je kvaliteta bez kompromisa jedini kriterij na kojem je tvrtka Solgar izgradila i sačuvala svoj status vodećeg proizvođača dodataka prehrani.

Samo u ljekarnama  /  Info tel. 0800 1947  /  www.solgar.hr