Kompleks probavnih enzima Solgar Comfort Zone Digestive Complex napredni je kompleks probavnih enzima koji pomaže u poticanju učinkovitije i temeljitije probave. S jedanaest prirodnih enzima i uz dodatak biljnih sastojaka, Solgar Comfort Zone Digestive Complex pospješuje prirodni proces probave u organizmu, te smanjuje nadutost i mučninu.

Sastav proizvoda

MJEŠAVINA ENZIMA

Enzimi biljnog podrijetla koji se koriste u ovoj mješavini učinkoviti su u većem rasponu pH vrijednosti u odnosu na životinjske enzime i pomažu u probavi ugljikohidrata, bjelančevina, masti, vlakana i mliječnih proizvoda.

BILJNA MJEŠAVINA

KUMIN – u studiji provedenoj 2009. godine ekstrakt kumina je ublažio simptome sindroma iritabilnog crijeva kao što su bol u želucu, nadutost i prisutnost sluzi u stolici. Smatra se da također štiti debelo crijevo od karcinogena tako što smanjuje aktivnost beta glukuronidaze i mucinaze.

KOMORAČ doprinosi probavi i zdravlju probavnog trakta. Sadrži spoj anetol te smanjuje grčeve u glatkim mišićima.

KAMILICA se tradicionalno koristi za ublažavanje probavnih smetnji, čireva i grčeva. Sadrži kamazulen i bisabolol koji smanjuju upale. Stres i tjeskoba usko su povezani s probavnim smetnjama, a kamilica je poznata po svom anksiolitičkom djelovanju.

ĐUMBIR osim što štiti želučanu stijenku, đumbir ubrzava gastričko pražnjenje i pospješuje izlučivanje žuči iz žučnog mjehura te na taj način pomaže u probavi masti.

ANIS ima antioksidativni učinak koji pomaže u sprječavanju nastanka čireva štiteći sluznicu stjenke želuca te se također tradicionalno koristi u ublažavanju nadutosti. Solgar Comfort Zone Digestive Complex potražite u svim našim ljekarnama!!