sinomarin

Sinomarin je 100 posto prirodna hipertonična otopina morske vode (2,3% NaCl). Osim što čisti i vlaži nosnu sluznicu, ima i dekongestivni učinak. Ublažava začepljenost nosa, ali i svrbež nosa, kihanje, povećan tlak u sinusima i ušima na način da “izvlači vodu” iz oštećene nosne sluznice. Uz to i odstranjuje nakupljenu nosnu sluz, alergene, infektivne tvari i druge nečistoće.

Ne sadrži lijekove i konzervanse, ne izaziva navikavanje i sušenje nosne sluznice. Zbog toga se može primjenjivati onoliko dugo i onoliko često koliko je to potrebno, bez ograničenja. Kako je za pravilno disanje važno da je nos čist, preporuča se svakodnevna uporaba Sinomarina, pogotovo u uvjetima suhog i toplog zraka.

Sinomarin ima široku primjenu:

  • za svakodnevnu higijenu nosa
  • kod prehlade, gripe i alergije
  • u slučaju kada se dekongestivi ne smiju primjenjivati (visoki krvni tlak, trudnoća i dojenje, bolesti štitnjače, oboljenja srca).

Sinomarin linija pokriva potrebe svih uzrasta. Od 5 ml ampuliranih bočica za bebe, sprejeva s finom maglicom i sigurnosnim vrhom za djecu do sprejeva sa uobičajenim ili dinamičnim mlazom za odrasle te spreja za čišćenje ušiju koji čisti ušni kanal nježnim ispiranjem ušnog voska.