Tema mjeseca

ZDRAVLJE PROBAVE

Svjedočimo činjenici kako moderno vrijeme nameće ubrzani tempo života, zbog čega ljudi ne posvećuju dovoljno vremena sebi, zdravoj prehrani, fizičkoj aktivnosti i malim stvarima koje ih vesele. To za sobom povlači povećanu količinu stresa koja svakako utječe na kvalitetu života i na zdravlje. U cjelokupnom začaranom krugu posebno se ističe probavni sustav, za koji je iznimno važno da bude zdrav i „u pogonu“, a razloga je nebrojeno mnogo.

Veliku ulogu u osiguravanju dobre probave ima crijevna mikroflora. Regulirana, dobra probava jako je bitna za zdravlje jer upravo probavni sustav omogućuje opskrbu tijela hranjivim tvarima i iz tijela uklanja nepotrebne tvari.

U crijevima se također nalazi čak 70 % stanica našega imunološkog sustava, stoga je ravnoteža u crijevima iznimno važna za pravilan rad imunološkog sustava. Kada probavni procesi ne teku onako kako bi trebali, mogu se pojaviti probavne tegobe, koje znaju biti vrlo neugodne.

WAYA®, kao specijalist za zdravlje probave, donosi rješenja za neke od najčešćih gastrointestinalnih problema, kao što su proljev i želučane tegobe.

Waya® kapi i kapsule sadrže najistraženiju mliječnokiselinsku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG za uravnoteženu crijevnu mikrofloru.

Proizvodi za ublažavanje žgaravice na bazi alginata kao što je WAYA® RefluStop mogu vam pomoći da zaustavite žgaravicu.

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

WAYA (cijeli asortiman) 01.-30.09. | -10 %

Sudjelujte u nagradnom darivanju!