TJEDAN ZDRAVLJA S PHARMAS-om

tjedan-zdravlja-s-pharmasom-1

Dormirin je novi proizvod s melatoninom koji omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san. Originalna formula, uz melatonin, sadrži i ekstrakte korijena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju cjelonoćni miran san. Dormirin je proizveden u Hrvatskoj prema najvišim standardima kvalitete, a zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima koji ne izazivaju navikavanje omogućuje poboljšanje kvalitete sna. Uzeti 1 kapsulu dnevno, s pola čaše tekućine, 30 minuta prije spavanja.

Hartikol POSEBNA PONUDA!!! UZ KUPLJENA DVA PROIZVODA TREĆI DOBIVATE BESPLATNO!!! Dodatak prehrani za održavanje normalne razine kolesterola u krvi. Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje. Monakolin K uspješno snižava koncentraciju kolesterola i triglicerida u krvi pacijenata. Koristan učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K. Hartikol u dnevnoj dozi sadrži 10 mg monakolina K. 1 kapsulu dnevno, uzeti nakon zadnjeg obroka s pola čaše tekućine.

Laksamol novi je proizvod namijenjen uspostavljanju redovitog pražnjenja crijeva. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, laktuloze i glukofragulina iz ekstrakta kore krkavine (Rhamnus frangula L.) koji ne izazivaju navikavanje. Svojom jedinstvenom formulacijom na tržištu na nježan način pomaže kod konstipacije, ne uzrokuje grčeve, pomaže kod uspostavljanja redovitog pražnjenja crijeva te predstavlja učinkovito i pouzdano rješenje. Ugodnog je okusa naranče, a preporučenu dnevnu dozu čini samo jedna vrećica praška dnevno. 1 vrećicu otopiti u 100-200 ml vode i popiti svježe pripremljeno.