TOMMEE TIPPEE DANI U VAŠOJ LJEKARNI – POPUST 20% NA KUPNJU

tommee-tippee-1Tommee Tippee je danas vodeći britanski brand na svom području, prisutan na 6 kontinenata, u preko 60 zemalja. S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta. Neprekidnim ulaganjem u razvoj, inovativnim pristupom, kvalitetom, naprednom tehnologijom zaštićenom patentima te dizajnom Tommee Tippee proizvodi pratit će razvoj i potrebe vašeg djeteta od samog početka do predškolske dobi.

  • Jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi – oponaša prirodni oblik, toplinu i mekoću majčinih grudi
  • Silikonska duda na bočici ima oblik i veličinu poput majčine dojke. Zahvaljujući tome, dojenče prilikom sisanja ima pokrete ustima i jezikom kao kod dojenja pa majke uspješno mogu kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu.
  • Closer to nature duda je izrađena od posebno mekog silikona koji poprima oblik i toplinu majčine dojke što djetetu dodatno pruža prirodan osjećaj kod hranjenja.
  • Closer to nature bočica dizajnirana je tako da se može držati u različitim položajima i hraniti dijete. Ova bočica omogućava hranjenje djeteta u položaju za dojenje- stoga će i očevi uspjeti uspostaviti bliski kontakt s djetetom tijekom hranjenja.
  • Prilikom hranjenja, duda se produljuje i savija na jednak način kao i bradavica na majčinoj dojci što omogućava djetetu da vrh dude zahvati na potpuno jednak način kao i dojku.
  • Na dudi se nalazi posebno oblikovan “anti-colic” ventil koji štiti od stvaranja mjehurića sa zrakom i osigurava ujednačen protok kroz bočicu čime se umanjuje opasnost od dojenačkih kolika uzrokovanih velikom količinom progutanog zraka za vrijeme hranjenja.
  • Dijete svojim licem u cijelosti dodiruje samo mekanu i toplu dudu tijekom hranjenja, a ne i plastični navoj za bočicu.
  • Proizvodi iz linije Closer to nature nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A.

Tommee Tippee proizvode u Ljekarnama Švaljek od 11. do 12. 4. nabavite po 20% povoljnijim cijenama!