logo_tommeetippeeTommee Tippee je danas vodeći britanski brand na svom području, prisutan na 6 kontinenata, u preko 60 zemalja. S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta. Neprekidnim ulaganjem u razvoj, inovativnim pristupom, kvalitetom, naprednom tehnologijom zaštićenom patentima te dizajnom Tommee Tippee proizvodi pratit će razvoj i potrebe vašeg djeteta od samog početka do predškolske dobi.

Program TOMMEE TIPPEE sastoji se od:

TT dekorirane bo_iceCloser to Nature – BLIŽE PRIRODI

 • Jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi – oponaša prirodni oblik, toplinu i mekoću majčinih grudi
  • Silikonska duda na bočici ima oblik i veličinu poput majčine dojke. Zahvaljujući tome, dojenče prilikom sisanja ima pokrete ustima i jezikom kao kod dojenja pa majke uspješno mogu kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu.
  • Closer to nature duda je izrađena od posebno mekog silikona koji poprima oblik i toplinu majčine dojke što djetetu dodatno pruža prirodan osjećaj kod hranjenja.
  • Closer to nature bočica dizajnirana je tako da se može držati u različitim položajima i hraniti dijete. Ova bočica omogućava hranjenje djeteta u položaju za dojenje- stoga će i očevi uspjeti uspostaviti bliski kontakt s djetetom tijekom hranjenja.
  • Prilikom hranjenja, duda se produljuje i savija na jednak način kao i bradavica na majčinoj dojci što omogućava djetetu da vrh dude zahvati na potpuno jednak način kao i dojku.
  • Na dudi se nalazi posebno oblikovan “anti-colic” ventil koji štiti od stvaranja mjehurića sa zrakom i osigurava ujednačen protok kroz bočicu čime se umanjuje opasnost od dojenačkih kolika uzrokovanih velikom količinom progutanog zraka za vrijeme hranjenja.
  • Dijete svojim licem u cijelosti dodiruje samo mekanu i toplu dudu tijekom hranjenja, a ne i plastični navoj za bočicu.
 • U liniji se nalaze: ANTI-COLIC BOČICE, ZAMJENSKE ANTI-COLIC DUDE, BOČICA 150 ml, 260 ml, 340 ml, DEKORIRANE BOČICE 260 ml, ZAMJENSKE DUDE ZA BOČICU s otvorom srednje veličine za hranjenje dojenčeta od 3 do 6 mj., s velikim otvorom za hranjenje dojenčeta od 6+ mj., za hranjenje dojenčeta od 6+ mj. sa Y otvorom za brzi protok mlijeka i guste hrane.
 • Proizvodi iz linije Closer to nature nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A.

 

TT IZDAJALICACloser to Nature – ZA TRUDNICE I DOJILJE

 • IZDAJALICA ZA MAJČINO MLIJEKO – Košarica za dojku je elastična i formira se prema obliku dojke, ima nabore koji služe za masažu dojke tijekom izdajanja radi boljeg protoka mlijeka. Komplet se nalazi u višenamjenskom spremniku koji osim za čuvanje može poslužiti za parnu sterilizaciju svih dijelova izdajalice (u mikrovalnoj pećnici).
 • JASTUČIĆI ZA DOJILJE nepropusni, sterilni i jednokratni, svaki jastučić ima samoljepljivu trakicu kojom se pričvršćuje za grudnjak.
 • SILIKONSKI ŠEŠIRIĆ ZA DOJENJE  koristi se u slučajevima premalih ili uvučenih bradavica kako bi se djetetu olakšalo sisanje te kod bolnih i oštećenih bradavica dojki. Dojenčetu osigurava potpuno prirodan osjećaj i toplinu majčinog tijela.
 • STERILIZATOR ZA PARNU STERILIZACIJU za korištenje uz mikrovalnu pećnicu. Sterilizirati se mogu bočice, silikonske dude, dude varalice, navoji za bočice i ostali pribor za dojenje i hranjenje djeteta.

 

TT DUDE VARALICE STYLECloser to Nature – ZA UMIRIVANJE DJETETA

 •  STYLE DUDE VARALICE  izrađene su od kvalitetnog silikona i ortodontski su oblikovane. Prilagođene su fiziologiji usne šupljine što osigurava pravilan rast i razvoj čeljusti i zuba. CTN STYLE dude varalice postoje u 3 veličine: od 0 do 3 mjeseca, od 3 do 9 mjeseci i od 9 do 18 mjeseci.
 • DRŽAČ ZA DUDE VARALICE  prikladan za PURE, AIR i STYLE dude varalice.

 

TT EXPLORATommee Tippee – EXPLORA

 • Bočice, šalice i čaše iz linije Explora svojim oblikom olakšavaju djeci i roditeljima usvajanje zahtjevne vještine samostalnog pijenja iz čaše. Bočice i šalice odlikuje posebna “advance-flo” tehnologija koja u kombinaciji s mekanim anatomskim usnikom olakšava pijenje i sprečava prolijevanje. Anatomski usnik je izrađen prema preporukama pedijatara i dječjih stomatologa. Usnik skraćuje vrijeme kontakta tekućine i zuba čime se smanjuje rizik od nastanka karijesa. Korištenjem bočica i šalica s usnikom osigurava se pravilan razvoj čeljusti i zdravlje prvih mliječnih zubića.
 • U liniju Explora  su BOČICA S ANATOMSKIM USNIKOM I RUČKAMA 150 ml, BOČICA ERGONOMSKOG OBLIKA S ANATOMSKIM USNIKOM 260 ml, EASY DRINK ŠALICA 260 ml, ACTIVE TERMO ČAŠA 300 ml  sa silikonskom slamkom i dvostrukim spremnikom za zadržavanje temperature i svježine tekućine, ACTIVE SPORTY ČAŠA 360 ml.  

 

TT TABLEWARETommee Tippee – TABLEWARE pribor za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece jasličke dobi

 • PODBRADNJAK “ROLL and GO”  napravljen od laganog, mekanog materijala koji ne iritira dječju kožu. Odličan je za putovanja, može se savijati i zarolati.
 • TT MAGIC MAT PODLOŽAK onemogućava klizanje posuđa po površini i štiti od prolijevanja i prosipanja hrane. Prijanja uz sve ravne površine i sve vrste materijala. Mekan je i savitljiv te jednostavan za korištenje i održavanje.
 • TT ZDJELICE U KOMPLETU S POKLOPCEM I ŽLIČICOM,
  TT ŽLIČICE DUGE DRŠKE S MEKANIM FLEKSIBILNIM VRHOM  koji štiti od ozljeda desni prilikom hranjenja, TT ŽLIČICE ZA SAMOSTALNO HRANJENJE, TT PRVA ŠALICA s poklopcem i preklopnim usnikom

 

Tommee Tippee – pribor za njegu i higijenu

 • ČEŠALJ I ČETKA  posebno dizajnirani i izrađeni za osjetljivo dječje tjeme, bez opasnosti od grebanja ili iritacije, od 0+ mj.
 • GRICKALICA ZA NOKTE  sadrži posebno oblikovan nožić koji slijedi prirodan oblik nokta te prilagođenu dršku za lako rukovanje. Namijenjena je za djecu od 0+ mj.
 • ŠKARICE ZA NOKTE  imaju zaobljeni vrh te su posebno oblikovane da bi se onemogućile ozljede djeteta. Škarice su prilagođene za lako rukovanje i namijenjene su za djecu od 0+ mj.

 

TT SANGENICSangenic – PELENE U KUĆI

 • Patentirani sustav za odlaganje iskorištenih jednokratnih pelena, zaštita od razvoja bakterija i širenja neugodnih mirisa.