TOMMEE TIPPEE – IDEALAN POČETAK ZA BEBE I DJECU

logo_tommeetippeeTommee Tippee je danas vodeći britanski brand na svom području, prisutan na 6 kontinenata, u preko 60 zemalja. S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta. Neprekidnim ulaganjem u razvoj, inovativnim pristupom, kvalitetom, naprednom tehnologijom zaštićenom patentima te dizajnom Tommee Tippee proizvodi pratit će razvoj i potrebe vašeg djeteta od samog početka do predškolske dobi.

Program TOMMEE TIPPEE sastoji se od:

TT dekorirane bo_iceCloser to Nature – BLIŽE PRIRODI

 • Jedinstveni sustav za hranjenje dojenčadi – oponaša prirodni oblik, toplinu i mekoću majčinih grudi
  • Silikonska duda na bočici ima oblik i veličinu poput majčine dojke. Zahvaljujući tome, dojenče prilikom sisanja ima pokrete ustima i jezikom kao kod dojenja pa majke uspješno mogu kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu.
  • Closer to nature duda je izrađena od posebno mekog silikona koji poprima oblik i toplinu majčine dojke što djetetu dodatno pruža prirodan osjećaj kod hranjenja.
  • Closer to nature bočica dizajnirana je tako da se može držati u različitim položajima i hraniti dijete. Ova bočica omogućava hranjenje djeteta u položaju za dojenje- stoga će i očevi uspjeti uspostaviti bliski kontakt s djetetom tijekom hranjenja.
  • Prilikom hranjenja, duda se produljuje i savija na jednak način kao i bradavica na majčinoj dojci što omogućava djetetu da vrh dude zahvati na potpuno jednak način kao i dojku.
  • Na dudi se nalazi posebno oblikovan “anti-colic” ventil koji štiti od stvaranja mjehurića sa zrakom i osigurava ujednačen protok kroz bočicu čime se umanjuje opasnost od dojenačkih kolika uzrokovanih velikom količinom progutanog zraka za vrijeme hranjenja.
  • Dijete svojim licem u cijelosti dodiruje samo mekanu i toplu dudu tijekom hranjenja, a ne i plastični navoj za bočicu.
 • U liniji se nalaze: ANTI-COLIC BOČICE, ZAMJENSKE ANTI-COLIC DUDE, BOČICA 150 ml, 260 ml, 340 ml, DEKORIRANE BOČICE 260 ml, ZAMJENSKE DUDE ZA BOČICU s otvorom srednje veličine za hranjenje dojenčeta od 3 do 6 mj., s velikim otvorom za hranjenje dojenčeta od 6+ mj., za hranjenje dojenčeta od 6+ mj. sa Y otvorom za brzi protok mlijeka i guste hrane.
 • Proizvodi iz linije Closer to nature nisu proizvedeni od polikarbonata i ne sadrže bisfenol A.

 

TT IZDAJALICACloser to Nature – ZA TRUDNICE I DOJILJE

 • IZDAJALICA ZA MAJČINO MLIJEKO – Košarica za dojku je elastična i formira se prema obliku dojke, ima nabore koji služe za masažu dojke tijekom izdajanja radi boljeg protoka mlijeka. Komplet se nalazi u višenamjenskom spremniku koji osim za čuvanje može poslužiti za parnu sterilizaciju svih dijelova izdajalice (u mikrovalnoj pećnici).
 • JASTUČIĆI ZA DOJILJE nepropusni, sterilni i jednokratni, svaki jastučić ima samoljepljivu trakicu kojom se pričvršćuje za grudnjak.
 • SILIKONSKI ŠEŠIRIĆ ZA DOJENJE  koristi se u slučajevima premalih ili uvučenih bradavica kako bi se djetetu olakšalo sisanje te kod bolnih i oštećenih bradavica dojki. Dojenčetu osigurava potpuno prirodan osjećaj i toplinu majčinog tijela.
 • STERILIZATOR ZA PARNU STERILIZACIJU za korištenje uz mikrovalnu pećnicu. Sterilizirati se mogu bočice, silikonske dude, dude varalice, navoji za bočice i ostali pribor za dojenje i hranjenje djeteta.

 

TT DUDE VARALICE STYLECloser to Nature – ZA UMIRIVANJE DJETETA

 •  STYLE DUDE VARALICE  izrađene su od kvalitetnog silikona i ortodontski su oblikovane. Prilagođene su fiziologiji usne šupljine što osigurava pravilan rast i razvoj čeljusti i zuba. CTN STYLE dude varalice postoje u 3 veličine: od 0 do 3 mjeseca, od 3 do 9 mjeseci i od 9 do 18 mjeseci.
 • DRŽAČ ZA DUDE VARALICE  prikladan za PURE, AIR i STYLE dude varalice.

 

TT EXPLORATommee Tippee – EXPLORA

 • Bočice, šalice i čaše iz linije Explora svojim oblikom olakšavaju djeci i roditeljima usvajanje zahtjevne vještine samostalnog pijenja iz čaše. Bočice i šalice odlikuje posebna “advance-flo” tehnologija koja u kombinaciji s mekanim anatomskim usnikom olakšava pijenje i sprečava prolijevanje. Anatomski usnik je izrađen prema preporukama pedijatara i dječjih stomatologa. Usnik skraćuje vrijeme kontakta tekućine i zuba čime se smanjuje rizik od nastanka karijesa. Korištenjem bočica i šalica s usnikom osigurava se pravilan razvoj čeljusti i zdravlje prvih mliječnih zubića.
 • U liniju Explora  su BOČICA S ANATOMSKIM USNIKOM I RUČKAMA 150 ml, BOČICA ERGONOMSKOG OBLIKA S ANATOMSKIM USNIKOM 260 ml, EASY DRINK ŠALICA 260 ml, ACTIVE TERMO ČAŠA 300 ml  sa silikonskom slamkom i dvostrukim spremnikom za zadržavanje temperature i svježine tekućine, ACTIVE SPORTY ČAŠA 360 ml.  

 

TT TABLEWARETommee Tippee – TABLEWARE pribor za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece jasličke dobi

 • PODBRADNJAK “ROLL and GO”  napravljen od laganog, mekanog materijala koji ne iritira dječju kožu. Odličan je za putovanja, može se savijati i zarolati.
 • TT MAGIC MAT PODLOŽAK onemogućava klizanje posuđa po površini i štiti od prolijevanja i prosipanja hrane. Prijanja uz sve ravne površine i sve vrste materijala. Mekan je i savitljiv te jednostavan za korištenje i održavanje.
 • TT ZDJELICE U KOMPLETU S POKLOPCEM I ŽLIČICOM,
  TT ŽLIČICE DUGE DRŠKE S MEKANIM FLEKSIBILNIM VRHOM  koji štiti od ozljeda desni prilikom hranjenja, TT ŽLIČICE ZA SAMOSTALNO HRANJENJE, TT PRVA ŠALICA s poklopcem i preklopnim usnikom

 

Tommee Tippee – pribor za njegu i higijenu

 • ČEŠALJ I ČETKA  posebno dizajnirani i izrađeni za osjetljivo dječje tjeme, bez opasnosti od grebanja ili iritacije, od 0+ mj.
 • GRICKALICA ZA NOKTE  sadrži posebno oblikovan nožić koji slijedi prirodan oblik nokta te prilagođenu dršku za lako rukovanje. Namijenjena je za djecu od 0+ mj.
 • ŠKARICE ZA NOKTE  imaju zaobljeni vrh te su posebno oblikovane da bi se onemogućile ozljede djeteta. Škarice su prilagođene za lako rukovanje i namijenjene su za djecu od 0+ mj.

 

TT SANGENICSangenic – PELENE U KUĆI

 • Patentirani sustav za odlaganje iskorištenih jednokratnih pelena, zaštita od razvoja bakterija i širenja neugodnih mirisa.
Pročitajte još i…

NUPO

Nupo proizvodi namijenjeni su osobama koje žele smanjiti svoju tjelesnu težinu. Osnova ove prehrane je zamjena svakodnevnih obroka niskokaloričnim NUPO proizvodima koji sadrže uravnotežen omjer

pročitaj više »

L’ERBOLARIO MAKE UP

Sve se veći broj ljudi okreće prirodnoj kozmetici koja čini dobro našoj koži i našem planetu pa tako iz L’Erbolaria stiže prirodna i ekološki osviještena

pročitaj više »

NOVO U LJEKARNAMA ŠVALJEK

CAUDALIE PRIRODNA KOZMETIKA Što znači pojam “caudalie”? Caudalie [kodali] je jedinica koja mjeri trajanje okusa vina na nepcu. Kvalitetno vino sadrži mnogo caudalija. Caudalie, prirodna

pročitaj više »