USUSRET LJETU UZ EUCERIN, FENISTIL I DERMAPIP 15.6.-14.7.2014.

ususret_ljetuEucerin linija proizvoda za zaštitu kože od sunca i one sklone alergijama pruža specifična, inovativna rješenja za različita stanja kože, različite dijelove kože i probleme kože uvjetovane UV zračenjem. Djelotvornost i podnošljivost su dokazane kliničkim istraživanjima, čak i na oboljeloj koži. Pravovremena zaštita i razumno izlaganje UV zrakama od iznimne je važnosti.

Kako bi spremni dočekali ljeto tu su i Fenistil gel koji se koristi za ublažavanje svrbeža povezanog s osipom, urtikarijom, ubodima insekata, sunčanim i površinskim opekotinama. Također ima i učinak lokalnog anestetika; Dermapip krema koja vlaži suhu i potiče zacjeljivanje oštećene kože, smiruje crvenilo i upaljenost, usporava starenje kože; Dermapip losion za tijelo koji hrani i dubinski vlaži suhu i osjetljivu kožu, umiruje crvenilo i upaljenost kod manjih opeklina, potiče zacjeljivanje te ublažava neugodne simptome oštećene i upaljene kože.

Pružite svojoj koži najbolju moguću zaštitu od sunca uz Eucerin i iskoristite popust od 15% na Eucerin sun proizvode u svim našim ljekarnama u periodu od 15. 6. do 30. 6. te 30% u periodu od 1.7. do 31.7.2014. Fenistil gel, Dermapip losion i kremu nabavite po 10% nižim cijenama u periodu od 15.6. do 14.7.2014.