VICHY IDEALIA LIFE SERUM

Način života i negativni utjecaji kojima smo izloženi poput nedostatka sna, zagađenja zraka, stresa, neuravnotežene prehrane, UV zračenja te suhog vremena utječu na izgled kože i mogu ubrzati proces starenja. Kao učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove Vichy predstavlja Idealia Life Serum koji je ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte lica.

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka:

VICHYIDEALIALIFESERUMLR2412- derivat jasmonske kiseline je anti-age molekula, ubrzava obnovu epidermisa i poboljšava prirodni obrambeni mehanizam kože.

LHA-derivat salicilne kiseline potiče staničnu obnovu umorne kože, smanjuje pigmentne nedostatke na površini zahvaljujući učinku pilinga i  poboljšava kvalitetu tena povećanjem refleksije svjetlosti sa površine kože.

Iznimno nježna i lagana tekstura obogaćena je zlatnim i crvenim sedefastim česticama koje tvore boju idealne kože, omogućava koži da oslobodi svoju idealnu boju. Tekstura nemasne emulzije tvori lagani zaštitni film na površini i štiti kožu od mikročestica koje se talože tijekom čitavog dana i guše je.

Za sve tipove kože, čak i za osjetljivu. Hipoalergena formula, bez parabena, obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

Prvi Vichy idealizator kože koji podnosi izazove vašeg života! Za spektakularnu transformaciju kvalitete kože.

Pročitajte još i…

Nuxe Nuxellence Jeunesse

VELIKA ANTI-AGE inovacija iz Laboratorija NUXE,  za sve dobne skupine / za sve tipove kože Neodoljiva lagana i nježna baršunasta tekstura Nuxellence fluida obogaćena je

pročitaj više »

ESPUMISAN BABY

Espumisan Baby kapi sadrže djelatnu tvar simetikon koja rastvara mjehuriće plina u želucu i crijevima. Plinovi koji se tada oslobađaju mogu biti apsorbirani preko stijenke

pročitaj više »