VICHY TEINT IDÉAL PUDERI

Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera.

ideal teintSvi proizvodi Vichy Teint Idéal objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se stapaju s epidermisom te ga obavijaju svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER  za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži.

TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER  za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i C.

TEINT IDÉAL TEKUĆI I KREMASTI PUDERI  dostupni su u 4 nijanse, sadrže SPF 20, primjereni su i za osjetljivu kožu, hipoalergeni su te sadrže termalnu vodu Vichy.

TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože.

TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

Pročitajte još i…

RefluSTAT

Fizički sprječava povratak želučanog sadržaja u jednjak i usta. RefluSTAT sadrži kombinaciju alginata i karbonata koji brzo i učinkovito sprječavaju povrat želučanog sadržaja i kiseline

pročitaj više »