A. VOGEL ECHINAFORCE

A. Vogel Echinaforce je biljni lijek namijenjen za jačanje imuniteta i za prevenciju i liječenje prvih simptoma prehlade i gripe. Ima antivirusno, protuupalno i antibakterijsko djelovanje.

ECHINAFORCE TABLETEOd velikog značaja je da se radi o uzgoju iz vlastitog “recikliranog” sjemena biljke Echinacea purpurea, korištenje svježe biljke što omogućuje dobivanje najkvalitetnijih sastojaka odgovornih za djelovanje , bio uzgoj (bez uporabe umjetnih gnojiva), duga tradicija.

A. Vogel Echinaforce Forte tablete

A. Vogel Echinaforce Forte tablete namijenjenje su za poboljšanje fizičke otpornosti organizma, ali i za preveciju i liječenje prvih simptoma prehlade i gripe. Ovi simptomi očituju se kao kašalj, grlobolja, glavobolja, te bolovi u mišićima. Tablete su namijenjen djeci starijoj od 6 godina i odraslima. S uzimanjem valja započeti čim se zamijete prvi simptomi prehlade.

ECHINAFORCE_SPREJA. Vogel Echinaforce sprej za usnu sluznicu

A. Vogel Echinaforce sprej za usnu sluznicu namijenjen je za simptomatsko liječenje upale u ustima i ždrijelu. S primjenom valja započeti s pojavom prvih simptoma. Sprej sadrži ehinaceu i kadulju, a ugodnog je okusa mente. Ne sadrži potisni plin i jednostavno se primjenjuje direktno na mjesto upale.

Pročitajte još i…

SOLGAR LIQUID VITAMIN D3

Solgar Liquid Vitamin D3 vrhunska je i snažna formula vitamina D3, u tekućem obliku koje tijelo lako koristi.Prednosti “sunčanog vitamina” brojne su i dobro dokumentirane,

pročitaj više »

BEPANTHOL KAPI

Novo, inovativno rješenje za ublažavanje simptoma suhog oka. Djeluju tenutačno i s dugotrajnim su učinkom. Sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i dekspantenola koji je provitamin

pročitaj više »