“ZAČEPLJEN NOS” 1.-30.10.2014.

U slučaju kad je disanje na nos otežano, a sluznica nosa otečena, više dišemo na usta, zbog čega se zaobilazi zaštitna funkcija nosnih šupljina, a to pogoduje širenju infekcije na ostale dijelove dišnog sustava. Da bi to spriječili isprobajte Sinomarin proizvode.

sinomarinSinomarin je 100 posto prirodna hipertonična otopina morske vode (2,3% NaCl). Osim što čisti i vlaži nosnu sluznicu, ima i dekongestivni učinak. Ublažava začepljenost nosa, ali i svrbež nosa, kihanje, povećan tlak u sinusima i ušima na način da “izvlači vodu” iz oštećene nosne sluznice. Uz to i odstranjuje nakupljenu nosnu sluz, alergene, infektivne tvari i druge nečistoće. Sinomarin je idealan u slučaju kad se dekongestivi ne smiju primjenjivati (npr. trudnoća, dojenje, bolest štitnjače, visoki krvni tlak, oboljenja srca, šećerna bolest), ali i za poboljšanje djelotvornosti dekongestiva i smanjenje njihova ukupnog unosa.

Sinomarin – kompletnu liniju koja pokriva potrebe svih uzrasta potražite u svim našim ljekarnama i iskoristite 15% popusta u periodu od 1. do 31. 10. 2014. godine.