Search
Close this search box.

Nutricionističko savjetovanje

Nemam vremena jesti zdravo.

Zdrava hrana je skupa.

Ne znam kako da iskombiniram obroke.

To su samo neki od izgovora koje koristi veliki broj ljudi. Niz je razloga za neodgovarajuću prehranu  – od loših navika do nedostatka vremena i nemogućnosti svakodnevnog pripremanja svježih obroka.

Pravilna i uravnotežena prehrana utječe na sve aspekte našeg života te omogućava održavanje zdravlja na odgovarajućoj razini.

Cilj pravilne prehrane je:

  • Opskrba organizma energijom i gradivnim tvarima
  • Optimalan rast i razvoj
  • Postizanje optimalne tjelesne mase i tjelesne spremnosti
  • Zaštita zdravlja poboljšanje kondicije, snage i izdržljivosti te smanjenje umora
  • Zaštita organizma

Postoje jasni znaci koji signaliziraju akutni nedostatak hranjivih tvari: neprestani umor, problem s koncentracijom, nedostatak apetita, problem sa spavanjem i oporavkom, česte prehlade, viroze, kožne bolesti, alergije, česte upale i sl. Pronalazite li se u navedenim simptomima?

Prehrana mora biti individualna, ovisno o spolu, načinu života i navikama, zdravstvenom stanju i specifičnim potrebama organizma. Iako su nam danas sve informacije lako dostupne, u toj “šumi” podataka ljudi se lako izgube i ne znaju od kuda krenuti.

Učinite prvi korak i prijavite se za Nutricionističko savjetovanje Ljekarni Švaljek. Imate priliku postati produktivniji, zdraviji, bolje se osjećati i bolje izgledati.

Poboljšanjem prehrane, poboljšat ćete i svoj život.

Cijena usluge iznosi 30€.