Search
Close this search box.

Bezbrižno uživanje u ljetnim danima uz pravilnu zaštitu od sunca

Ljeto nam je stiglo, a s njime i topli sunčani dani u kojima volimo uživati. Vrijeme provedeno na suncu pruža nam svoje dobrobiti, no uvijek je važno uz sebe imati i pravilnu zaštitu od sunca kako bi osigurali svojoj koži zdravlje te bezbrižno uživali u ljetnim danima.

Savršena kombinacija zaštite i njege

S dolaskom sunčanih dana, Eucerin Sun linija dolazi do izražaja kao važan saveznik u zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Osim što pruža izvanrednu UV zaštitu, Eucerin Sun formulacije također se prilagođavaju individualnim potrebama kože pružajući specijaliziranu njegu za specifične indikacije. Ključni sastojci osiguravaju hidrataciju, zaštitu i regeneraciju kože, dok istovremeno štite okoliš.
Vrhunski asortiman Eucerin Sun zaštite od sunca prilagođen je individualnim potrebama kože, te uz visoko kvalitetnu zaštitu od UV zraka pruža koži i potrebnu njegu.
Eucerin preparati za zaštitu od sunca kombiniraju napredne UV filtre s antioksidansima koji štite kožu od slobodnih radikala i sprječavaju prerano starenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere, pružajući pouzdanu UV zaštitu uz gliciretiničnu kiselinu za dodatnu zaštitu DNA.
Od preparata za masnu i aknama sklonu kožu, do onih koji sprječavaju preuranjeno starenje ili alergije na sunce, Eucerin Sun asortiman nudi rješenja za različite potrebe i indikacije kože. Također, nudi posebne formulacije za nježnu dječju kožu i kožu sklonu atopijskom dermatitisu.
Srednji, visoki i vrlo visoki faktori zaštite od sunca (SPF) klinički i dermatološki dokazano su iznimno učinkoviti i dobro podnošljivi, čak i na osjetljivoj koži.

Eucerin se ističe svojom posvećenošću sigurnosti i kvaliteti. Svi preparati su klinički i dermatološki testirani i prikladni za osjetljivu kožu.