Search
Close this search box.

Muče vas žgaravica i nadutost?

Danas kad znamo točno kako nastaju simptomi te koji su njihovi uzroci, za liječenje i prevenciju gastroezofagealnog i laringofaringealnog refluksa te pojačanog lučenja želučane kiseline kao i za zaštitu želučane sluznice, djelotvoran je Salvit AcidoRelief.

Salvit AcidoRelief tablete za žvakanje pružaju optimalnu kombinaciju sastojaka za ublažavanje neugodnih želučanih tegoba. Imaju snažan trojni učinak koji obuhvaća neutralizaciju želučane kiseline, zaštitu želučane sluznice te prevenciju i liječenje refluksa. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, Salvit AcidoRelief djeluje brzo i dovoljno dugo, a namijenjen je odraslima i djeci starijoj od šest godina.

Nadutost narušava kvalitetu života pacijenata. U takvim je trenucima bitno imati i učinkovito rješenje u obliku visoke doze simetikona, a upravo to je Salvit GastriCon. Visoke doze simetikona vrlo su učinkovite u uklanjanju suvišnih mjehurića iz crijeva i ublažavanju tegoba nadutosti. Medicinski proizvod Salvit GastriCon sadrži čak 240 mg simetikona u obliku mekih želatinskih kapsula jednostavnih za primjenu, a dozira se svega dva do tri puta dnevno po jedna kapsula. Može se koristiti i za pripremu crijeva prije dijagnostičkih endoskopskih pregleda u trbušnoj šupljini.

* Žgaravica – jedan od najčešćih simptoma gastroezofagealnog refluksa.