Specijalizirane prodavaonice

Ljepota zdravlja BeautyCure

O nama

Želite održati svoje zdravlje? Želite da ljepota Vašeg zdravlja sjaji iz Vašeg osmijeha? Želite najkvalitetniju njegu za sebe i svoju obitelj?

Ljepota zdravlja BeautyCure Vaše su nove specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda i pomagala, dodataka prehrani vrhunske medicinske kozmetike, zdrave hrane u originalnom pakiranju, te drugih artikala kao što su higijenske potrepštine, ortopedska obuća modernog dizajna itd.

Za Vas biramo asortiman provjerenih svjetskih i domaćih proizvođača kozmetike kao što su Eucerin, Pierre Fabre, Vichy, Lierac, Caudalie, Bioderma, Lerbolario, Filorga, Nuxe, La Roche Posay, Uriage, Phyto, Trudi, Mustela…

Microlife, Philips, Braun, Bionime naši su partneri u segmentu medicinskih proizvoda.

U našim prodavaonicama očekuje Vas raznoliki asortiman dječje kozmetike, hrane i opreme, vrhunska medicinska, ali i dekorativna kozmetika za cijelu obitelj, atraktivni moderni modeli obućete vitaminska suplementacija provjerenih proizvođača kao što su Solgar, Dietpharm, Hermes, Supradyn, Twinlab, Milsing, itd. Sve to uz stručan savjet naših stručnjaka, brojne promocije i mjerenja zdravstvenog stanja vašeg organizma.

Također nudimo brojne popuste i poklone za svoje vjerne posjetitelje.

Iza nas stoji iskustvo od 20 godina rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti kroz naš ljekarnički lanac Ljekarne Švaljek koji je osnivač Ljepote zdravlja. Svoje iskustvo u radu s pacijentima, našu stručnost i brigu za zdravlje pretočili smo i ovdje. Prevencija i briga o zdravlju i ljepoti naša je specijalnost koju želimo podijeliti s Vama jer upravo sklad, zdravlje i ljepota tijela i duše podloga je svakog unutarnjeg zadovoljstva.

Dođite u naše prodavaonice jer mi brinemo o zdravlju i ljepoti Vas i Vaših najmilijih!

Kontakt

LJEPOTA ZDRAVLJA BEAUTYCURE

Poslovna jedinica 1 – Kaufland

A Ulica Karela Zahradnika 16, Zagreb
T 01 3461 103
E ljepotazdravlja-kaufland@svaljek.hr

Radno vrijeme:
pon-sub 8-20
ned i blagdani 9-17

Poslovna jedinica 2 – Green Gold centar

A Radnička cesta 52, Zagreb
T 01 4667 000
E ljepotazdravlja-greengold@svaljek.hr

Radno vrijeme:
pon-pet 7.30-19
sub i ned ne radimo

Pratite nas na Facebook stranici Ljepota zdravlja