Search
Close this search box.

Ljepota ZDRAVLJA

O nama

Želite održati svoje zdravlje? Želite da ljepota Vašeg zdravlja sjaji iz Vašeg osmijeha? Želite najkvalitetniju njegu za sebe i svoju obitelj?

Ljepota zdravlja Vaše su specijalizirane prodavaonice lijekova, medicinskih proizvoda i pomagala, dodataka prehrani, kozmetike, dječjeg asortimana, zdrave hrane te drugih proizvoda kao što su higijenske potrepštine, ortopedska obuća i dr.

Za Vas biramo asortiman provjerenih svjetskih i domaćih proizvođača kozmetike kao što su La Roche-Posay, Vichy, Eucerin, Pierre Fabre, Bioderma, BioNike, CeraVe, Erborian, Melvita, Uriage, Pharmaceris, Clinic Way, Clarins, Clinique, Skintegra…

Bionime, Microlife, Philips, Braun i Foreo neki su od naših brojnih partnera u segmentu medicinskih proizvoda i uređaja.

U našim prodavaonicama očekuje Vas raznoliki asortiman dječje kozmetike, hrane i opreme, vrhunska medicinska, ali i dekorativna kozmetika za cijelu obitelj, parfemi, hipoalergeni nakit, udlage i trakice za izbjeljivanje zubi, atraktivni modeli ortopedske obuće, moderne boce za vodu te vitaminska suplementacija provjerenih proizvođača kao što su Solgar, Dietpharm, Sagas, UpAp, Master of Pharmacy, Salvit, Hamapharm, Yasenka i dr. Sve to uz stručan savjet naših stručnjaka.

Također nudimo usluge poput Analize stanja kože i Nutricionističkog savjetovanja, brojne popuste, promocije i poklone za svoje vjerne posjetitelje te mjerenja zdravstvenog stanja Vašeg organizma.

Iza nas stoji iskustvo više od 25 godina rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti kroz naš ljekarnički lanac Ljekarne Švaljek koji je osnivač Ljepote zdravlja. Svoje iskustvo u radu s pacijentima, našu stručnost i brigu za zdravlje pretočili smo i ovdje. Prevencija i briga o zdravlju i ljepoti naša je specijalnost koju želimo podijeliti s Vama jer upravo sklad, zdravlje i ljepota tijela i duše podloga je svakog unutarnjeg zadovoljstva.

Mi brinemo o zdravlju i ljepoti Vas i Vaših najmilijih!

Kontakti

LJEPOTA ZDRAVLJA d.o.o.

POSLOVNA JEDINICA 1

A Ulica Karela Zahradnika 16, Zagreb
T 01 3461 103
E ljepotazdravlja-kaufland@svaljek.hr

Radno vrijeme
22.-31.07. – privremeno zatvoreno zbog korištenja godišnjih odmora

POSLOVNA JEDINICA 2

A Radnička cesta 52, Zagreb
T 01 4667 000
E ljepotazdravlja-greengold@svaljek.hr

Radno vrijeme
ponedjeljak-petak 8.00-15.00 h

POSLOVNA JEDINICA 3

A Zagrebačka cesta 136, Zagreb
E ljepotazdravlja-zagrebacka@svaljek.hr

Radno vrijeme
ponedjeljak-subota 8.00-15.00 h
radne nedjelje Kauflanda 9.00-17.00 h

Pratite nas na Facebook stranici Ljepota zdravlja!