Search
Close this search box.

Uz Piktan sprejeve i Kalomila gel uživajte u ljetu bez svrbeža komaraca

S početkom ljeta, sve više vremena provodimo na otvorenom, uživajuću s prijateljima i obitelji na druženjima, u prirodi, na izletima i roštiljima. Kako bi slobodno i bezbrižno uživali u čarima ljeta uvijek uz sebe trebamo imati proizvod protiv uboda komaraca.

Piktan linija se sastoji od 4 proizvoda. Piktan Strong učinkovito štiti kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca. Proizvod sadrži sadrži aktivnu komponentu (DEET), te eterično ulje lavandina i citronele. Kombinacija tri aktivna sastojka i njihovo sinergijsko djelovanje omogućuje snažnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i ostalih insekata u trajanju od minimalno 6 sati. Namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 13 godina. DEET je najčešći i najučinkovitiji sastojak za odbijanje insekata, te je poznatiji kao standard za repelente koji odbija komarce, buhe i krpelje.  Eterično ulje lavandina je aktivni sastojak koji se već tradicionalno koristi zbog svog repelentnog djelovanja. Eterično ulje citronele se koristi već više od 60 godina zbog specifičnog mirisa koji prekriva miris ljudskog tijela koji privlači komarce. Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži.

Ukoliko je do uboda komarca već došlo, prirodno rješenje koži pruža Kalomila gel. Kalomila gel namijenjen je umirenju nadražene, crvene i osjetljive kože. Sadrži prirodni ekstrakt kamilice i aloe vere koji umiruju i omekšavaju kožu, potiču obnovu kože i imaju blagi antibakterijski učinak. Osim nakon uboda insekata koža je najčešće nadražena nakon predugog izlaganja suncu, uboda insekata, brijanja i depiliranja, pretjeranog znojenja te ožeglina meduza.

Uz Piktan komarci ne pikaju, a Kalomila gel umiruje kožu nakon uboda. Ne zaboravite ih imati sa sobom!

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

HAMAPHARM PIKTAN I KALOMILA GEL 1.-31.8. | -15 %

Uzmite edukativne letke. Sudjelujte u nagradnom darivanju!