Search
Close this search box.

PIP snaga iz prirode

Sirup je farmaceutski oblik koji se najčešće primjenjuje kod kašlja, ali i za jačanje otpornosti organizma i vitalnost, nadoknadu željeza, ublažavanje umora i iscrpljenosti. Zbog jednostavnosti primjene preporučuje se djeci, ali i starijim osobama te osobama s teškoćama pri gutanju.

LARINGOPIP PLUS – DA SE NE UZDIŠE NEGO – BOLJE DIŠE!

Definitivno ćete uz Farmakolov najprodavaniji sirup, Farmakolovu perjanicu od sirupa, PRODISATI u punom smislu te riječi. Odlične vijesti o Laringopip plus sirupu uz to su i da ga mogu koristiti i odrasli, ali i djeca starija od jedne godine. I to svi s guštom jer je odličnog okusa naranče (natjeravanje malaca sa žlicom sirupa – isključeno).

BRONHOPIP PLUS – POMOĆ KOD BRONHITISA I PRODUKTIVNOG KAŠLJA!

Bronhopip plus sirup Farmakolov je viceprvak po prodaji, što puno govori o njemu. Također ga mogu koristiti i odrasli, ali i djeca starija od godinu dana. Njegova odlična tekstura omogućuje potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, a protuupalno djelovanje propolisa ublažava čestu pojavu kronične i akutne upale dišnih organa.

FARMAKOL IMUNALPIP PLUS – JAKO POPULARAN ZBOG UČINKOVITOSTI I – SUPER OKUSA!

I naš treći predstavnik mednopropolisnih sirupa, iznimno popularan kod dječice, ali i onih većih te velikih. Namijenjen je jačanju imuniteta, povećanju snage i vitalnosti organizma. Preporuka je koristiti ga preventivno i terapijski kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija.

FEROPIP PLUS – ŽELJEZO SE KUJE DOK JE VRUĆE!

Za sve one čijim organizmima nedostaje željeza, a htjeli bi stati na kraj i umoru i iscrpljenosti – medni sirup s dodatkom dobro iskoristivog oblika željeza koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a sadrži i vitamin C koji je neophodan za apsorpciju željeza i folne kiseline te višestruko poboljšava iskorištavanje elementarnog željeza u organizmu. Feropip plus sirup dobro se podnosi, ne uzrokuje probavne smetnje (nadutost, žgaravicu, opstipaciju), te je odličan izbor za nadoknadu željeza kod trudnica i dojilja!

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

PIP FK MEDNOPROPOLISNI SIRUPI (Imunalpip Plus, Laringopip Plus, Bronhopip Plus, Feropip) 01.-31.01. | -10 %Uzmite edukativne letke. Sudjelujte u nagradnom darivanju!