Search
Close this search box.

Pouzdana zaštita od sunca prilagođena potrebama Vaše kože

ECN-SVALJEK-PLAKAT-300X130-SUN POSEBNA PONUDA

U svakodnevnom životu, svoje tijelo štitimo od sunca pokrivajući ga odjećom. Jedino vrijeme kada uopće razmišljamo o zaštiti od sunca jest godišnji odmor, kada su naša tijela dugotrajno i u potpunosti izložena suncu. Osim odabira njege koja je prilagođena potrebama naše kože, potrebno je obratiti pažnju i na njezin utjecaj na naš planet. Eucerin brine o planeti tako što smanjuje potrošnju plastike i papira u svojoj ambalaži. Podržava kružno gospodarstvo potičući recikliranje ambalaže (program Recikliram i dobivam), kao i korištenje formulacija bez mikroplastike.

POTPUNA ZAŠTITA OD SUNCA

Sunce ima mnogo pozitivnih strana – utječe na dobro raspoloženje, na proizvodnju vitamina D, bolju cirkulaciju i povećanje proizvodnje melanina, no nije poželjno pretjerano se izlagati suncu. Izlaganje suncu ima i štetne učinke zbog djelovanja UVA i UVB zraka.

Kako bi zaštita od sunca bila što djelotvornija, uz odgovarajuću zaštitnu njegu visoke SPF zaštite, potrebno je voditi brigu i o drugim detaljima pa se preporuča:

  • Odabir guste tkane odjeće koja pokriva što više kože – koja pokriva područja vrata, ruku, prsa, leđa i nogu
  • Nošenje široko obodnih šešira i sunčanih naočala
  • Hidratacija tekućinama
  • Boravak u hladu, ne na direktnom suncu

Zdrava prehrana također uvelike pospješuje zaštitu od sunca. Nedavna istraživanja pokazala su da određena hrana pomaže u smanjivanju oštećenja na koži uzrokovanih suncem.

ZAŠTITA OD SUNCA ZA SVAKI TIP KOŽE

Proizvodi za zaštitu od sunca dermokozmetičkog branda Eucerin pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem. Vrhunski asortiman Eucerin SUN zaštite kože od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože, a mogu ih koristiti odrasli i djeca.

  • Za osjetljivu i atopičnu kožu preporuča se Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30 i SPF 50+ koji umiruje i štiti osjetljivu kožu. Sadrži i Eucerinovu ‘Anti-Stain After Wash’ tehnologiju zaštite protiv mrlja nakon pranja.
  • Za masnu i kožu sklonu aknama preporuča se Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+ sadrži inovativnu Oil Control tehnologiju za regulaciju sebuma i pigmente koji apsorbiraju lipide ostavljajući površinu suhu na dodir i pružajući dugotrajan 12h učinak protiv sjaja.
  • Za sprječavanje preuranjenog starenja kože, unutar Eucerin SUN linije kriju se proizvodi poput Eucerin Photoaging Control losiona SPF 50+ koji sprječava fotostarenje čija je formula obogaćena kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom kako bi vidljivo smanjio znakove starenja kože uzrokovanog suncem.
  • Za kožu sklonu alergijama na sunce, formula za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom kod Eucerin kreme-gel za zaštitu kože osjetljive na sunce SPF 50 pomaže spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti).

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

EUCERIN SUN (osim promo pakiranja) 3.-20.7. | -30 %

Uzmite edukativne letke. Sudjelujte u nagradnom darivanju!