Search
Close this search box.

Dobar plan za brzi san

Spavanje je jedna od osnovnih ljudskih potreba, iznimno važna za dobro zdravlje i funkcioniranje. Potrebe za spavanjem zdrave odrasle osobe su individualne i u prosjeku iznose od četiri do devet sati noću, s tim da se obrasci spavanja mijenjaju sukladno dobi.

Nesanica ili insomnija najčešće je spominjani poremećaj spavanja. Mnogi pod tim izrazom podrazumijevaju nemogućnost usnivanja u željeno vrijeme ili nemogućnost ponovnog usnivanja nakon noćnog buđenja. U širem smislu, nesanica je spavanje kraće od onog koje je organizmu potrebno da bude odmoran. U vrlo teškim slučajevima, koji su rijetki, pojedinac danima ne uspijeva zaspati. Na sreću, češći je blaži oblik, kod kojeg čovjek uspijeva zaspati, ali ne i odspavati dovoljno dugo.

Sleep RAPID tablete za otapanje u ustima su dodatak prehrani koji omogućuje brzo usnivanje upravo zbog forme tablete koja se otapa u ustima. Sleep RAPID sadrži jedinstvenu kombinaciju melatonina, matičnjaka, kalifornijskog maka i vitamina B6. Ugodnog su okusa i jednostavno se uzimaju. Jednu tabletu je potrebno otopiti u ustima neposredno prije spavanja.

Pri kupnji ostvarite prigodan popust:

ZONA VITAL SLEEP RAPID TBL A24  1.-30.11. | -15 %

Uzmite edukativne letke. Sudjelujte u nagradnom darivanju!